Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývala školská futbalová hviezda, Eddie Palmer, sa po dvanástich rokoch vo väzení vráti domov. Snaží sa usporiadať si život, no popritom si vytvorí nezvyčajné puto so Samom, osamelým chlapcom z problémového domova. Eddieho nový život a rodinu však ohrozuje jeho minulosť. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (116)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ja viem. Dej ma zaviedol emočne presne tam kde chcel. Robil so mnou presne to čo chcel, preto chápem keď niekto túto snímku kritizuje z hľadiska, že je to príliš predvídateľné, prvoplánové a vydiera diváka. Áno je to tak, uznávam a priznávam sa, že som sa nechal. Hoci Justin Timberlake mi nie je v ničom sympatický a na silu multi-kulti gender rovnosť mi vo filmoch už začína liezť na nervy, tuto som tak negatívne nevnímal. Timberlake dostal rolu ktorá mu náramne sadla a keďže gender téma bola jedna z hlavných motívov filmu, neexistuje dôvod prečo by ma to malo hnevať (nešlo o nejakú samoúčelnú kontroverznosť ani o dodržanie písaných-nepísaných noriem). Skromná dráma so skromným dejom ktorá zachytáva osudy ľudí s nie práve najšťastnejším životom, ma nesmierne prekvapila. Skepticizmus bokom. Dávam 5/5*. Nič mi v tejto snímke nechýbalo. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Ďalší z mnohých filmov o priateľstve dospelého lúzra s detským lúzrom, ktorý si vzájomne pozitívne ovplyvnia svoje životy. Na pecky typu Sling Blade alebo Man Without a Face to nemá. Na to je to príliš Hallmarkovsky neškodné. Osud alias scenárista konštantne nakladá obidvom hlavným postavám problémy len do takej miery, aby ich dokázali relatívne rýchlo a bez väčších problémov prekonať. Dialo sa to tak pravidelne, že od polovice filmu som zakaždým s úsmevom čakal na strih, po ktorom už bola každá nová kríza zažehnaná. Takisto mi trochu nasilu pripadalo to liberálne okorenenie príbehu transgender tématikou u chlapca alebo jedinou dobrosrdečnou černoškou, ktorá prejaví o Palmera záujem. Zato všetci ostatní belosi sú zaostalé rasisticko homofóbne svine, prípadne náboženskí fanatici. Na jednej strane ma celkom bavilo to neškodné podanie filmu, vďaka čomu si už po piatich minútach budete istý, že to skončí happyendom. Na druhej strane vzťah medzi ústredným duom pôsobil príliš umelo a ani raz ma nedojal. A to ani vo vypjatých scénach. Paradoxne sa ma dotkla len scéna medzi školníkom a Palmerom, keď mu konečne odovzdával kľúče. Tam konečne fungovali aj emócie. Takže celkovo to je taká príjemná nenáročná dráma na jedno pozretie. 6/10. ()

Reklama

Hapretor 

všetky recenzie používateľa

Tohle mi fakt sedlo ... dojemné a krásně zahrané ... musím uznat, že J. Timberlake umí nejen asi i zpívat ale hlavně si myslím, že umí i hrát ... má dobrou mimiku a gestikulaci ... působí velmi přirozeně ... není to ten typ herce "rychlokvaška", co si myslí že umí hrát jen díky tomu, že je zvyklý na kameru ... viz debilové a neherci Diesel, "Rock", Šwarcík, apod. ... jo ... a prosím ... dejte tomu malému klukovi Oskara, ano ... ten si to plně zaslouží !!! ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Citlivý príbeh prepusteného trestanca a malého chlapca, ktorý je tak trochu iný a ktorý viac času vyrastá bez závislej matky ako s ňou. Postava Justina Timberlakea prechádza veľkou zmenou od chlapa, pre ktorého je malý Sam ako osina v prdeli až po naozaj silné otcovské puto. Justin to zvládol výborne a jeho postava pôsobí veľmi vierohodne. To isté sa dá povedať aj o Juno Temple v úlohe matky roku aj o malom Ryderovi Allenovi. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Palmer je přesně z té skupiny lidsky psaných dramat, u kterého se člověk pobaví, bude kroutit hlavou i film vnitřně prožívat. Justin Timberlake v roli propuštěného vězně, který to má se znovuzapadnutím těžké, potýká se se špatným osudem, místními lidmi a jejich nenávistí, ale i s malým, zato hodně divným klukem, se kterým si postupně vybuduje vztah. No takhle to zní přímočaře a profláknutě jako námět dalšího tuctového dramatu, ale šikovná režie, výborná ústřední herecká dvojka (trans/gay 9leté dítě je filmově chytrý krok držící pozornost diváka) a celkem slušně psaný scénář schopen útočit na divákovo srdce dělají z Palmera slušně nadprůměrný kousek, který rozhodně ani chvilku nenudil a jehož příběh jsem vlastně rád sledoval. Hodnocení zvedám na (v rámci žánru) pěknou čtyřku, která sice ničím nevyčnívá, ale filmařsky jde o kvalitní práci. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)

Reklama

Reklama