Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývala školská futbalová hviezda, Eddie Palmer, sa po dvanástich rokoch vo väzení vráti domov. Snaží sa usporiadať si život, no popritom si vytvorí nezvyčajné puto so Samom, osamelým chlapcom z problémového domova. Eddieho nový život a rodinu však ohrozuje jeho minulosť. (Apple TV+)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (116)

elanius 

všetky recenzie používateľa

(102/2022) / Chcel som si nechať tento filmík trochu dozrieť na hodnotenie, ale nič zásadné sa v mojom pocite z neho nezmenilo. Téma je rozhodne silná, ale už veľa krát videná. Justin tiež nesklamal a jeho trochu navonok emočne prázdny drsňák bol presne to čo film potreboval. Ono silné scény tam sú, ale naozaj fungujú len v tom momente a nejaký dlhší presah vo mne nevzbudili. Musím ale aj tak podotknúť jednu vec, mne sa páči na aké filmy vsadil atv+. Nie vždy to funguje, ale je vidieť snaha priniesť nejakú kvalitu a hlavne sa trochu odlíšiť od Netflixu, HBO a Amazonu. Celkom im fandím. (6/10) ()

Pat.Ko 

všetky recenzie používateľa

Začnem tým, že ak som v nejakom filme videl medzi hercov meno Justin Timberlake, tak som si povedal, že to bude nejaká kravina, keď som si šiel pozrieť tento film, povedal som si to isté, hoci som videl, že film má pozitívne ohlasy. Ale v tomto prípade Justin podal vynikajúci výkon, ktorý ma viac než prekvapil. Nemyslím si, že tieto pocity pred pozretím ovplyvnili môj dojem z filmu. Samotný film je o Palmerovi, ktorý sa snaží po dlhom pobyte vo väzení sa zaradiť do normálneho bežného života Rýchly spád udalostí ho donúti si vziať do opatery malého chlapca "zo susedstva", ktorý nie je "moc chlapčenský" Hoci sa mi hlavná zápletka filmu spočiatku nepozdávala, ale rozvinula sa veľmi dobre, tvorcovia urobili kus dobrej práce, lebo bola to ozaj ťažká myšlienka na to, aby mohol byť z toho film, ktorý si zaslúži uznanie. Tiež sa mi páčilo, ako sa tvorcovia pohrali aj s vedľajšími zápletkami, v rukách niekoho iného by film pôsobil zmätene alebo primitívne Jednu hviezdu strhávam za nudnejší úvod, no určite to stojí za pozretie. 7/10 ()

Reklama

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Palmer je klasicky vystavěným vztahovým dramatem mezi čerstvě propuštěným vězněm a malým chlapcem, kdy jedinou zvláštností této podívané je pojetí onoho chlapce, z čehož jsem tedy ze začátku byl upřímně dost vykulený, naštěstí zde tvůrci k tomu ale přistoupili natolik jemnou a přirozenou formou, že ve výsledku to lze považovat vlastně až za takovou malou výhru. Každopádně jejich společné hledání cesty k sobě je zde zpracováno skutečně dost nenápaditě a po většinu času i nedramaticky, o což je ovšem pak působivější fakt, že to i přesto celé docela příjemně funguje a hlavně ubíhá. Emocí se pak divák dočká prakticky až ke konci filmu, ovšem jsou působivé a silné, jinak za fajn tu lze určitě považovat i atmosféru, která skvěle vystihovala jak prostředí, tak situaci, do které se ústřední postavy dostali, a spád Palmer nemá vlastně skoro žádný, což ale neznamená, že by film nudil, na čemž má pak ale zásluhu i výrazný casting, samozřejmě na čele s Justinem Timberlakem, podávajícím velmi civilní a přesvědčivý výkon. Palmer tak zkrátka není, především co se vystavěné zápletky týče, ani trochu originální podívanou, což ovšem v žádném případě neznamená, že by nestál za pozornost, takže sice nepřekvapí, ale jistě zaujme. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Sám sa čudujem ako som tomu celú dobu fandil. Lebo po naliatí čistého to zas príbehovo bohviečo nebolo, ale forma najmä po zarátaní hereckých výkonov, hudby a celkového tempa. Veľmi pekné. Asi sa to dotklo najmä tej zženštilej časti mojej osobnosti, ale čert to ber. Z tohto snímku mám príjemný pocit a to sa počíta. Timberlejou definitívne potvrdil, ze do hereckej špičky naozaj patrí. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Tématicky podobné Gifted, ačkoliv mi to přišlo o něco více tíživější, i když si jmenovaný film už tak dobře nepamatuji. Čtyřicátník Timberlake už dávno nemusí dokazovat, že umí hrát a rád bych ho taky viděl v něčem, co uvidí přece jen více lidí, nicméně je tu výborný a zejména v této okurkové sezóně bych se nezdráhal nominace na Oscara. Je to skutečně jen malá festivalovka, ale do knihovničky Apple TV+ se skvěle hodí a pokud si to platíte, je to při tom nedostatku obsahu povinnost a pokud jste to také dostali na rok zdarma, tak si to zas po měsíci zapněte a dejte Palmerovi šanci. Zaslouží si ji...80% ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Zatiaľ čo Palmer (Justin Timberlake) sedí a pozerá si starý fotoalbum po smrti pani Vivian (June Squibb), môžete vidieť hnedý obrys jeho falošného tetovania na jeho hornom ramene. (Pat.Ko)
  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)

Reklama

Reklama