Reklama

Reklama

Epizódy(9)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa mi asi páčila ešte viac ako prvá. Herecké výkony sú skvelé, mám už svojich obľúbencov a Ježiš je tu taký sympaťák, nemohli vybrať lepšie. Bravó, tlieskam!!! Moji TOP traja sú: Jonathan Roumie (Ježiš), Paras Patel (Matúš) - asi najlepší herecký výkon😉 a Elizabeth Tabish (Mária Magdaléna). Obdivujem nápaditosť tvorcov a všetkých, ktorí sa podieľali na písaní jednotlivých epizód, vďaka dobrej predstavivosti a talentu v The Chosen dostávajú priestor nielenže neznámi herci, ale aj navonok nie až také dôležité postavy z Biblie. Mám však jednu pripomienku. Christmas with the Chosen nie je epizóda seriálu, ale Christmas Praise & Worship Music!!! Myslím si, že by to malo byť hodnotené zvlášť a nie ako súčasť seriálu. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Druhá séria bola pre mňa najprv sklamanie, no postupom času sa kvalita epizód vrátila do pôvodného stavu. Z dielov, kde sa nerobilo nič, len kecalo sa časom začali vyvajovať veľmi zaujímavo podané eventy z Biblie. Ak opomeniem bonusový diel, ktorý bol úplne zbytočný, som s druhou sériou spokojný. Zimomriavky ako bonus k tomu, keď sa na scéne objaví slávny Judáš Iškariotský a je celkom sympaťák (pardon, ale nebudem hádzať spoiler alert k adaptácii 2000 ročného príbehu). ()

Reklama

Galéria (314)

Zaujímavosti (7)

  • Úvodný záber epizódy trvá 13 minút a 28 sekúnd. (Pat.Ko)
  • Názov epizódy je „Matúš 4:24“, čo je priamy biblický odkaz. Udalosti v epizóde sa dejú podľa toho, čo je opísané v Matúšovom evanjeliu: „Tak sa jeho sláva rozšírila po celej Sýrii a prinášali mu všetkých chorých, sužovaných rôznymi chorobami a bolesťami, posadnutých démonmi, ochrnutých a uzdravil ich." (Pat.Ko)

Reklama

Reklama