Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Divácky najúspešnejší slovenský film v dejinách o legende, ktorá nikdy nezomiera. Kto by nepoznal Jánošíka a jeho životné krédo zaviesť do sveta plného nespravodlivosti aspoň kúsok dobrého úmyslu. „Bohatým bral a chudobným dával.“ Tak si ho pamätajú už po celé tie generácie. Toto je jeho životný príbeh vo veľkofilme s celou plejádou slovenských hereckých legiend v réžii nestora slovenskej kinematografii Paľa Bielika... (RTVS)

(viac)

Diskusia

pds

pds (hodnotenie, recenzie)

... inak je zaujímavé, ako som tak čítal "recenzie" tak som si všimol, že naši českí "bratia" tomu nedali viac ako 3 ⭐(teda česť výnimkám). Žeby to bola závisť, že aj MY máte aspoň jeden veľkofilm ?

pds

pds (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že právom je tento dvoj film to najlepšie zo slovenskej kinematografie.

shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

Tento film som si pozrel po rokoch tesne po zhliadnuti "megahitu" Ciara a mam k tomu poznamku - Kedy sa stihla slovenska kinematografia tak dojebat? ... Filmove spracovanie Janosika je na rok 63 uplne perfektne. Dynamicke akcne sceny, dramatizacia, prehravania tam vidno minimum. Velkofilm ako sa patri. Oproti tomu je Ciara raidny nepodarok. Za necelych 60 rokov slovenska kinematografia skapala. Este aj Pacho je perfektne urobeny. Aj ked 4:3.

Forsberg11

Forsberg11 (hodnotenie, recenzie)

Slováci v 62-hom prišli a natočili farebný veľkofilm. Like a boss. Na toto som veru hrdý...

Reklama

Reklama