Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (236)

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Za mňa najsilnejší dokument asi... čo ja viem... EVER?! NBA som prestal riešiť pred štvrť storočím (o to viac závidím zážitok tým, čo si na tom idú doteraz), ale toto je fakt za mňa objektívne posadenie na Olymp právom zaslúžene. Odhliadnuc od všeobecných výsledkov, Chicago Bulls musíš zbožňovať. Dali Ti na to sto krát viac dôvodov ako každý iný NBA klub. Alebo hocijaký iný klub. ()

GodComplex 

všetky recenzie používateľa

Vliv co mel Michael Jordan a Chicago Bulls behem 90’s na cely svet je neskutecny. V teen fazi jsem mel ksiltovku, tricko, bagl a kratasy s logem jejich legendarniho byka a to jsem ani nikdy nevidel jediny zapas NBA. Vyborny dokument. Mam chut si koupit basket mic a jit basketit. What time is it? Game time! 8\10 ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Extrémne chválený a riešený dokumentárny seriál. Prvá vlna hodnotení na ČSFD sa zviezla na tejto vlne a vystrelila Jordana do TOP 3 seriálov. Má super zvolený štýl rozprávania. Páčilo sa mi neustále posúvanie sa v rámci časovej osy. Chvíľu v poslednej Jordanovej sezóne, chvíľu v jeho prvej, chvíľu v prvej majstrovskej, atď. Nemusíte x dielov sledovať postupný vývoj od nováčka k legende, ale máte jednotlivé fázy kariéry nadávkované. Svoj priestor dostanú všetci zásadní spoluhráči (Pippen, Rodman,...) a samozrejme aj Phil Jackson. Dozviete sa o všetkých určujúcich momentoch na ceste za šiestimi titulami a dostanete veľkú dávku zákulisných záberov, informácií (schválené razítkom MJ). Aký je však celkový dojem? Kvalitne urobený, údajmi narvaný, zaujímavý dokument, ktorý však slúži skôr ako výuková pomôcka pre (ne)fanúšikov NBA, než že by bol strhujúci, šokujúci, otvárajúci 13. komnaty ligy či hráčov. ()

Mrkvič 

všetky recenzie používateľa

Jako jo, dozvěděl jsem se několik zajímavých informací o legendě NBA a dá se říct, o legendě sportu vůbec. Motivace, vlastnosti a okolnosti vývoje Jordana jsou také jistě zajímavé, ale že jsem ho nikdy nijak neuctíval, tak mě už tolik nebavily. Více jsem si tak užil díly věnované hráčům okolo. Čím si prošli, jaké to měli ve stínu Jordana a tak mi na závěr trochu scházelo, že se nedozvím, jak pokračovali dál. ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Tento serial som mal v zozname na Netflixe hned ako som si predplatil Netflix, no vzdy ma odradzala dlzka celeho serialu. Jeden pekny vecer zaciatkom roka 2022 som si povedal, ze to nema cenu dalej odkladat. Tak som sa do toho pustil a Jordan, Pippen, Rodman, Kerr a ostatni mi robili spolocnost 10 vecerov po sebe. Jordana som vnimal ako maly chlapec a mal som ho za modlu. Teraz som zistil, ze bol asi dobry magor. Ale ked niekto dokaze to co on a este takym sposobom, tak mu vsetci mozu fukat cukor do ritky. Klobuk dole pred spracovanim, malo to skvely naboj, emociu, a navyse serial obsahoval neskutocne mnozstvo informacii priamo zo zdroja. Zaujal ma manager Kraus, ktory to mal pri Jordanovi asi dost tazke a nakoniec to bol on, kto tu bol za zaporaka. Aj ked urcity kredit mu priznali. Na druhej strane to aj Kraus mohol ponat tak, ze by to potiahli kym by to sypalo trofeje. Dnes by mozno tento dokument mal 20 casti. Takyto serial musi zaujat aj cloveka co v zivote nepocul o Jordanovi, resp o basketbale. Odporucam vsetkymi desiatimi. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (9)

  • Dům, ve kterém jsou s Michael Jordanem vedeny rozhovory, ve skutečnosti není jeho. Jordan nechtěl točit ve svém domě kvůli soukromí. Štáb tak hledal v Malibu jiné domy, které byly podle Jordanova vkusu. (Punisher)
  • Názov seriálu vychádza z rovnomennej hracej knihy so stratégiami/taktikami, ktorú hráči Chicago Bulls dostali v NBA sezóne 1997-98. (Real Tom Hardy)
  • Natočených bolo 500 hodín filmu. Tie boli 20 rokov uchovávané v trezore knižnice mesta Secaucus. Dohodou bolo, že môžu byť použité výhradne so súhlasom Michaela Jordana. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (viac)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama