Reklama

Reklama

Archiv

Trailer 1

V roce 2038 se odborník na robotiku vyrábí kopii svojí zemřelé manželky i s jejími vzpomínkami. Prototypy, které vytvořil jako první, ale začínají čím dál víc žárlit. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (62)

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Hodinu a sedem minút trvalo, kým sa dostavila prvá z dvoch ako tak zaujímavých scén a prebrali ma z polospánku. Toto bola jedna veľká nuda, ktorú nezachránil ani ako tak uspokojivý koniec o jednom, miestami dvoch hercoch a dvoch obživlých krabiciach s jednou androidkou zavretých v lese na samote v komplexe, pozostávajúcom z jednej chodby a dvoch miestností s občasnými pasážami v lese, keď si náš sexi vedec hodil elasťáky a šiel zabehať alebo opraviť wifinu. Neviem, čo alebo o čom mal byť tento rip off Ghost in shell či Ex-machina, ale zjavne to nevyšlo. A keď už ideme navodiť cyberpunk 2077 alebo Blade runner atmosféru aspoň v jedinej exteriérovej pasáži mimo labák a les, tak si dáme záležať alebo sa vysereme na to, lebo dve aziatky v pršiplášti a jeden hitman s neónkou v hlave a plastovým desert eaglom boli akurát na smiech rovnako, ako futuristický, technológiami nabitý labák s čiernobielymi bezpečnostnými kamerami s vga rozlíšením. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Asi by tomu viac slušala cca hodinová stopáž a zaradenie do seriálu typu Black Mirror. Extra originálne to nie je, v niektorých scénach sa režisér inšpiroval seriálom Westworld, v retro dizajne starších verzií robotov zase v klasikách typu Silent Running. Treba byť správne naladený, mať slabosť pre podobné komorné sci-fi, zato s kvalitným vizuálom a potom vás prekvapí aj pointa. Tá je nečakaná, nie je síce prevedená totálne odzbrojujúco, ale zase sme pri tej slabosti indie scifíčok. No a Theo James to celé utiahol, myslím si, excelentne. ()

Reklama

Deyw 

všetky recenzie používateľa

nudilo me to tvle..typek mel pekny roboty no, udelal tri, jednoho uplnyho kokota krabici, druhej uz mel kolecka ale furt zkurvena krabice, treti hot chick ktera ho chce pichat a zkurveny krabice zarlej a ujizdej do more - borec je vyndava a opravuje..nic moc ty vole, jediny co bylo dobry byl twist a konec, nevim jestli to bylo tim ze to byla uplna kokotina a pak to prekvapilo, nebo nvm...2/5 za konec 🥹 ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

S filmami a pribehmi s umelou inteligenciou sa za poslednych 10 rokov roztrhlo vrece a je to logicke, kedze je to jeden z najdolezitejsich smerov technologickeho vyvoja. Ale vdaka tomu som uz ich videl mraky a mam s cim porovnavat. Toto prevedenie je o cosi slabsie, ako by som chcel, ale neurazi. Twist v zavere bol celkom fajn. Niektori sme ho mozno tak trochu cakali. Niekomu moze sadnut. 50% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Píše sa rok 2038. Už to je pre mňa nebezpečie, ktoré výrazne ovplyvní kvalitu. Tých kvalitných sci-fi kuskov totiž spočítam na prstoch jednej ruky, aj to u piráta s hákom. Tak to aj dopadlo. Nejaký poloblázon si z robota urobí akože manželku, aj to nie veľmi vydarene, jej popraskaný plechový ksicht by nevzrušil ani najväčšieho robosexuála. Chcelo to byť niečo ako Ex Machina, ale pobledlý stroj nie je Alicia Vikander. Za zaujímavú hudbu jedna hviezda. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • V jednej z úvodných scén je v pozadí počuť pieseň "St. James Infirmary". Je to pieseň o mužovi, ktorý vidí svoju manželku/priateľku natiahnutú na stole v márnici. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v Budapešti (Maďarsko) a v uliciach Chicaga (Illinois, USA). Vonkajšie zábery z vodopádov sú z Månafossen v Nórsku. Natáčalo sa od konca októbra 2018 a skončilo sa vo februári 2019. (Arsenal83)
  • Film mal mať pôvodne premiéru na South by Southwest v marci 2020, ale kvôli pandémii COVID-19 bol zrušený. Namiesto toho dostal digitálne vydanie s obmedzenými premietaniami v kinách po celých Spojených štátoch 10. júla 2020. (Arsenal83)

Reklama

Reklama