Reklama

Reklama

Co jsme viděli, co jsme slyšeli

  • USA Things Heard & Seen
Trailer

VOD (1)

Pár z Manhattanu se odstěhuje do starobylé osady v Hudson Valley, kde zjistí, že jejich manželství obestírá zlověstné tajemství, které si nezadá se záhadami prastaré vesnice. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá rodina sa presťahuje z mesta na vidiek. Ich nový dom je spojený s temnými udalosťami z minulosti a ich manželský vzťah začne následkom nepríjemnej situácie krachovať. - Dosť zvláštny film, ale nie v zlom slova zmysle. Mal som po celý čas pocit, že tvorcovia vedia čo robia, len do toho nevedia správne zakomponovať hororové elementy. Postupne som sa zmieril s tým, že tu horor prím hrať nebude a začal som si to užívať. Dej sa po celý čas celkom intenzívne stupňuje, herci to hrajú uveritelne a aj keď je záver dosť divný, bol pre mňa uspokojivý. Narcizmus a egoizmus sú metla ludstva. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

spíš než o čistokrevný horor jde v tomhle případě o mysteriózní psychologické drama,kde sice občas trochu straší,ale není to nosný prvek příběhu.A v tomhle ohledu to celkem funguje a neměl sem s tím filmem velký problém.V rámci bubacích scén mají Things Heard & Seen dokonce i poměrně slušnou atmosféru.Osobně bych to sice tak o dvacet minut zkrátil aby méně kolísalo tempo,ale ty dvě hodinky nejsou nic co by se nedalo vydržet.Víc než kdy jindy je tu každopádně vidět,že jde o film podle knižní předlohy,která je psaná ženou pro ženy (moje domněnka),protože manželce se to líbilo víc než mě a počítám,že by si klidně hvězdu přidala...60% ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Keď som pozrel na hodinky, bežala hodinu filmu a nedialo sa tam absolutne nič, došlo mi, že som spravil veľkú chybu. S hororom to nemá spoločné vôbec nič. Je to čisto vzťahová dráma, kde sa pár presťahuje do domu na dedine a odkryjú sa ich problémy. Nato, že v tom dome umrelo neviem koľko ľudí sa zabudne a tak sledujeme len tú jednu premisu. No a keď na konci sa to začne hrať na krimi, mal som dosť. Pochváliť nemám vôbec čo, bez Amandy by som šiel do opadu. Otras, vyhnúť sa a 2 hodiny času radšej venujte štrikovaniu, aj to bude zábavanejšie. ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[60%] Co si budeme nalhávat, je to spíše thriller než horor. Hororových prvků tu moc nenajdeme a celkově tu nějaký hororový nástřel jako téma a pointa trochu chybí. Ale co, první půle nebyla ničím víc zajímavá, ale hlavní dvojice herců mě docela bavila. V druhé půli mě to ještě víc začalo bavit, ale jen do jisté míry, a sice díky těm postavám. Ta minimální hororová výplň je tu prostě jen asi jako bonus. Takže tématika okolo toho zlověstného domu mě vůbec nebavila. Finále mě trochu zarazilo a to především úmrtí jedné postavy, ale logiku to má. Takže mi to jako ztráta času vůbec nepřišlo. Ničím výrazným a zajímavým to nevyniká, díky bohu za Amandu Seyfried, která mě zde bavila. Pro mě neškodná záležitost k nudné noční. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Rodina sa presťahuje do domu, v dome sa začnú diať čudné veci, členovia domácnosti cítia čudné pachy, vidia prízraky a otec rodiny začne počuť hlasy, ktoré mu hovoria aby zabil svoju rodinu. Áno, to je v skrate dej toho filmu. A neprestáva ma prekvapovať, že si tvorcovia mysleli že zoberú najznámejší, stokrát filmovo spracovaný príbeh o Amytville, pomenie mená, pár okolností a my im to zožerieme. Ešte si k tomu pripočítajte, že film má 2 hodiny, z hľadiska hororového je veľmi mierny a v podstate skôr ide o triler. Potom mi zostali len 2 pozitíva- herci a fakt, že film je pod záštitou Netflixu takže technická stránka je v pohode. Čo je aspoň za mňa málo. Sklamanie a podpriemer. PS: Natalia Dyer zo Stranger Things zbytočná a Amanda Seyfried síce hrá fajn, no mala by si asi dôslednejšie vyberať projekty, lebo sa jej nominácie na Oscara začnú veľmi rýchlo krátiť. 35% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (7)

  • Dcérka páru sedí v knižnici na zemi s natiahnutými a prekríženými nôžkami, v zábere z druhej strany už je v tureckom sede. (GabrielGabko)
  • Keď manželka nájde pod klavírom noty, jedná sa o skladbu "Lacrimosa" od Wolfanga Amadea Mozarta, z Requiem. F. Murray Abraham (Floyd DeBeers) v roku 1985 získal Oscara za rolu Antonia Salieriho vo filme Amadeus (1984). (belinko)

Reklama

Reklama