Reklama

Reklama

Agentka CIA Mase Brownová (Jessica Chastainová) vyráža na smrtiacu misiu. Prísne tajná zbraň sa dostala do rúk nepovolaných žoldnierov, a tak vymyslí plán. Spojí sily s medzinárodnou konkurenciou! Prvou oslovenou špiónkou je drsná nemecká agentka Marie (Diane Krugerová), ďalšou bývalá spolupracovníčka MI6 a špičková počítačová špecialistka Khadihjah (Lupita Nyong'o) a treťou skúsená kolumbijská psychologička Graciela (Penélope Cruz). Tieto ženy sa navzájom nemajú príliš v láske, ale v záujme dôležitej misie je nevyhnutné, aby spolupracovali. Pred nepriateľom musia byť vždy o krok vpred, pretože sú v jeho hľadáčiku a neustále sleduje tajomná žena Li Mi Šeng (Bingbing Fanová). (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (131)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

akční babinec!Byla jsem extra potěšená výběrem herců ,troufám si napsat, že pomalu ze všech koutů světa.Což byla óbr volba.Potkala jsem tam hned dvě u mě jedničky - Cruz a Kruger,ta obzvlášť dokázala že je pro režiséry cenný herecký chameleon.Já jsem si film neskutečně užila pro jeho atmosféru i když mi jindy holyvúdské akce lezou na nervy.Zvláště ty ,ve kterých kdy se mydlej o nějaký předmět, který ohrožuje svět...Tady to předvedla jen Chastain.Na plné pecky.Výborná režie a i kamera. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

To, čo zráža túto akčnú jednohubku na zem, je jeho herecké obsadenie. Nehovorím, že pätica dám nie sú dobré herečky, ale vidieť ako sa bijú, strieľajú a hodnotia situácie ako školáčky, je bolestivé a v akčnom žánri neprípustné. Ak tu chcel niekto ukázať, že ženy vedia robiť to isté ako muži, mal si vybrať lepšiu zostavu. Zistil to zrejme celý divácky svet a poslal svojou ignoráciou snímok do ríše prepadákov. Tak predsa len spravodlivosť ( občas ) existuje. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Je tam množstvo klišé, kto je kto odhadnete hneď na začiatku, aj jednotlivé zvraty, ale... prednedávnom tu bol podobný a oveľa viac vyhajpovaný Grey Man a ten sklamal na celej čiare. 355 je omnoho zábavnejšia jednohubka, kde by som sa nebránil ani pokračovaniu. Máme tu 5 cool báb naprieč rasami a farbou vlasou a spolu im to super ladí. Straty skutočne bolia a vedomie, že sa nedá veriť žiadnej inštitúcii, i keď pôsobí v demokratickej krajine, je skôr fakt aktuálneho sveta, než fikčný výmysel scenáristov. 70% a hore zaokrúhľujem najmä vďaka tomu, že o tomto filme akoby nikto nepočul. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Istá časť zo mňa by chcela dať "The 355" lepší rating, no vo výsledku to neurobím. Tento film je zlý. A nehanbím sa to povedať. Universal Pictures toto správne odsunulo na január, nakoľko to je presne mesiac, kedy sa takéto filmy v amerických kinách vysielajú. Ja som síce mal náladu na niečo ľahšie, no toto ide už do ťažkého podpriemeru. Pozitívne poviem, že herečky sú celkom okey. No postavy by som povedal, že jediné, ktoré mi prišli zaujímavé boli Lin a Dij. Ostatné sú absolútne nevyužité. Je tu jedna skvelá scénka, kde príde do tuhého, no nakoľko ide o ťažký spoiler, nebudem hovoriť. Poviem len to, že všetky oči spočinú na troch monitoroch. Tá scénka mala istú dramatickú hodnotu. Okrem toho miestami to vyzerá celkom elegantne... najmä počas aukcie. Čo sa ale týka ostatného, toto nie je film, ktorý môžem odporúčať. Napísané je to hrozne, natočené je to otrasne (tá roztrasená kamera je príšerná), viete predvídať dokopy úplne všetko čo sa stane. Koľkokrát som hovoril, že ak neuvidíme niekoho zomrieť, je tu veľmi veľká záruka toho, že ho uvidíme neskôr vo filme? Okrem toho to robí presne tie isté chyby ako "Charlie´s Angels". A hoci tento film nie je až tak hrozný, tak cítiť tam tie problémy rovnako. Okrem toho je treba povedať, že finále absolútne nedáva žiadny zmysel. Nemyslím ten akčný vrchol filmu. No myslím to, čo nastane keď uvidíme nápis "Two Months Later"... absolútna tragédia. Okrem toho máme setup na pokračovanie... čo dúfam, že nebude. Sorry, ale toto nie. Hodnotenie: D+ ()

KASUGI odpad!

všetky recenzie používateľa

Sranec nejsmradlavější. Taková ta rádoby zápletka na efekt, kdy jsou agentky napřed proti sobě, aby se pak spojily proti stejnému nepříteli, protože ono je hrozně těžké přijít, představit se a říct, nazdar jsem agentka ta a ta a pojďme si pomoct proti stejnému nepříteli. Černoška, takový ten infantilně pojatý instantní hacker, prostě "mrkni, kdo to tam byl." "Jo, klik, klik, tady ji máme." Má nějakou rodinu?" klik, klik "ne je úplně sama asi dvojitá agentka, žádné záznamy." Klik, klik, je v lázních, klik, klik, předali si tu disketu... prostě blitka. Prej, my jediné můžeme zachránit svět před válkou... Jasně, tak agentura na tuto globální hrozbu pošle jednoho jediného agenta, ty vole. Přiblblá choreografie typu: Chastain vezme pálku a chlapa, kterého chce zabít, s ní šlehne po hlavě a místo toho aby ho tou palicí ubila, tak mu ji dá za nohy a podrazí mu je a pak dělá další sérii zbytečných chvatů, aby ho pak zabila. Trapas. Veškeré zvraty a situace hrozně zjednodušené, taková dětská verze špionážního akčňáku. Jo a potvrdil jsem si to, co už jsem postřehl u Ava: bez soucitu - totiž, že Chastain je opravdu, ale opravdu hrozná tlama. ()

Galéria (181)

Zaujímavosti (11)

  • Film měl mít premiéru již v lednu 2021, ale kvůli pandemii covid-19 byla premiéra odložena. (peeteno78)
  • Postava Marie mluví anglicky, německy a francouzsky. Její představitelka Diane Kruger hovoří plynně všemi třemi jazyky. (peeteno78)
  • Název filmu odkazuje na Agenta 355, což bylo kódové jméno neidentifikované špiónky, která bojovala za Patrioty během Americké revoluce. (peeteno78)

Reklama

Reklama