Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy

(seriál)
  • USA Amazing Stories
Trailer
USA, 2020, 4 h 13 min (Minutáž: 47–53 min)

Epizódy(5)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (5)

Neuvěřitelné příběhy (2020) 

Súhlasím s kolegom Jarom Krafcikom, snaží sa to dosť silne podobať na Black Mirror, no zároveň neprináša tú kvalitu. Pre mňa osobne bola špičková len prvá časť, ostatné len šedý priemer až podpriemer. Urobte zo Sklepa samostatný seriál a zarobíte viac, drahý Apple. ()

Sklep (2020) (E01) 

Cestovanie v čase touto formou mám veľmi rád, Radšej späť ako vpred (hoci podľa Hawkinga sa to dá len smerom do budúcnosti). Potešila tiež Victoria Pedretti, ktorú som si veľmi obľúbil v druhej sérii seriálu You (pre iných známejšia z The Haunting of the Hill House). Sklep je pekný príbeh, ktorý by sa niekto mohol podujať prepracovať do komplet seriálu. ()

Zahřívací kolo (2020) (E02) 

Neviem, čo je to za vízia budúcnosti, neviem, ktorý rok to je, ale v tejto časti je samý čierny herec. Bieli už vyhynuli? Asi áno, všetci prešli na lgbt a nastal koniec rasy. Ale asi aj u afrosvetoobčanov došlo k premnoženiu, pretože táto časť voľne prechádza do lesbickej hystérie, pričom tá hystéria je zapríčinená slabými herečkami v hlavných rolách, to asi nebolo na pláne. Jediným plusom je skvelá hudba, prebratá od Maxa Richtera. Po prvej časti ale inak veľký prepad dolu. ()

Dynoman a Volt (2020) (E03) 

Spomienka na Roberta Forstera, časť vyšla v čase, keď už nebol skoro rok medzi nami. A pritom tak čiperne vyzeral, ešte si aj zabehal. Vek nie je len číslo. ()

Trhlina (2020) (E05) 

Príliš veľa náhod, príliš prehnané a príliš narýchlo. Je to ale len druhá časť z 5, ktorá by si zaslúžila aj samostatný seriál. ()

Reklama

Reklama