Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při rekonstrukci farmy v Iowě Sam objeví ve sklepě bránu časem, která ho přenese do roku 1919. (Apple TV+)

Recenzie (9)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Cestovanie v čase touto formou mám veľmi rád, Radšej späť ako vpred (hoci podľa Hawkinga sa to dá len smerom do budúcnosti). Potešila tiež Victoria Pedretti, ktorú som si veľmi obľúbil v druhej sérii seriálu You (pre iných známejšia z The Haunting of the Hill House). Sklep je pekný príbeh, ktorý by sa niekto mohol podujať prepracovať do komplet seriálu. ()

Reklama

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mile naivní time-travel romanťák, se sympatickou ústřední dvojicí, který k průměru sráží především klišé scénář a fakt, že si tvůrci pravidla ohýbají přesně tak, aby se jim to hodilo do příběhu. ()

mikki089 

všetky recenzie používateľa

Za mě definitivně 5 hvězdiček bez dlouhého rozmýšlení. Dylan O'Brien i VIctoria Pedretti podali fantastické výkony. Celý děj, zaměřený hlavně na cestování v čase, je poutavý a není ani zbytečně dlouhý, čímž si dokáže udržet pozornost diváka. Vcelku se jednalo o zajímavou zápletku a určitě překvapivé vyústění, které jemnějším povahám i slzy do očí vtlačí. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zaujimava a za mna uz videna podobna romanca s dvoma casovymi liniami. Som velmi rad, ze po vybornom Haunting of Hill House tamojsia filmova Nelly, v podani Victorie Pedretti, tato talentovana mlada herecka dostava stale viac priestoru. Vverim, ze ju cakaju este vacsie filmove role, ako bola ta vo Once upon a time in Hollywood. Tato epizodka sla v duchu vacsiny romantickych dram a zazitych stereotypov. Jednohubka. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama