Reklama

Reklama

Život barmana Mila je jeden nekonečný žúr. Užíva si párty, zábavu, kamošov, dievčatá – každý večer, iba v trochu inom poradí. Milo žije v noci a na plný plyn. Občas, keď náhodou zahliadne obyčajný život, ktorý vedú ľudia cez deň, mu napadne, či už nie je načase trochu pribrzdiť. A potom to príde… Milo sa zamiluje. Zhodou mnohých náhod stretne Sunny, ženu svojho života, a dokonca sa mu podarí pozvať ju na rande. Pri prvom stretnutí zapôsobil a teraz má jeden večer na to, aby sa zamilovala aj ona a neodišla za prácou až do Ameriky. Ale okrem toho, že má šancu zmeniť svoj život a získať ženu snov, má Milo aj trochu uleteného kamoša Renza – bezstarostného, nezodpovedného chaotika. A tak presne v okamihu, keď sa dôležité rande začne dobre vyvíjať, objaví sa Renzo a celý večer naberie úplne iný smer. Divoký, nečakaný, plný ostrých zákrut a nárazov. Renzo, ktorý má v pätách polovicu berlínskeho podsvetia, strhne Mila a Sunny na zbesilú jazdu nočným mestom. Ich rodiaca sa láska sa aj napriek tomu zdá byť neotrasiteľná, obidvaja ale musia toto rande najskôr prežiť. Berlín ešte nikdy nebol taký zábavný… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (58)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Také lepšie 3*. Dobre som sa nasmiala. Niekedy si človek jednoducho potrebuje pozrieť nejakú bláznivú komédiu. Mohla to byť super romantická komédia, no trošku ju pokazili tou akože thrillerovou vsuvkou. Ale aj tak dobre. Keď sympatický Elyas M'Barek sedel na tom strome a telefonoval so Sunny a rozprával jej, že je v lese a musí byť potichu, to bola pre mňa najvtipnejšia scénka filmu!!! Celý čas som bola napätá, či to dôležité rande stihne včas :-). A inak, pekná herečka. A Berlín mám rada. Manželovi sa síce film nepáčil a zaspal, ale ja tých dvoch hodín rozhodne neľutujem. A tak trochu sa mi aj zacnelo za nočným životom. 70%. ()

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Za mě taková fajn, milá romantická komedie s už tak trochu ohraným příběhem jako je například v Našrot a podobných. Normálně bych hodnotil třemi - komedie průměrná, párkrát jsem se zasmál, příběh regulérní, sem tam nějaká zápletka, která avšak nepřekvapí, a řemeslně to celé bylo zkrátka dobré. Co to ale zvedá na horší 4⭐, jsou sympatické postavy, skvělý soundtrack, celá romantická linka a zajímavé lokace, které k tomuto typu komedií patří jako vejce k slepici. To jsem si doslova užíval a parádně se u filmu uvolnil. Konec je samozřejmě happy end, i když to nedává docela dost smysl, protože takhle hodná mafie fakt nikdy není. Zkrátka a dobře pokud nevíte, jaký film vybrat na sobotní večer, tento bude perfektní standard. Vyhodnocení: A žádné drogy 🧓💊! ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Neurazilo. Umiernená romantická komédia so sympatickými postavami, pár akože uletenými momentami a námetom, ktorý sme v podobnom prevedení už videli spracovaný inde (Nočné rande (2010). Na jednej strane sa dá oceniť, že Nemci netlačili s uletenosťou a humorom na pílu až príliš, na strane druhej je to však možno chyba, pretože na komédiu som sa smial proste málo a väčšinou som si vystačil len s ľahko pobaveným úškrnom. Na môj vkus pravdepodobne až moc "neurážajúce" a moc romantické. 55-60% ()

Nerd4Dreaming 

všetky recenzie používateľa

Povedená (prý typická německá) komedie. Připomíná mi styl Guy Ritchie. Navíc se mi k ni vaze vtipná historka, kdy jsme po 15 minutách sezení v autokine, a divení se, ze nic neslysime, pochopili, ze zvuk se posloucha přes rádio pomoci FM frekvence. Naštěstí prvních 15 min se ve filmu nic podstatného neděje. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Elyas M'Barek je zárukou kvality na poli Německých komedií a ikdyž Fakjů pane učiteli zůstane jeho největším hitem, povedlo se i tohle. Sympatické postavy, fajn zápletka, místy nečekaně napínavé, finále přineslo jeden slušný zvrat a po stránce humoru to sice není taková nálož, že bych se válel smíchy na zemi, ale je na úrovni a vrcholem je nejspíš scéna ala game night, kde sjetí geekové hrají dračí doupě :D Velmi zábavné, sympatické i přítomná romantika je víc než fajn. 8/10. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (4)

  • Väčšina natáčania sa odohrávala na pôvodných miestach v Berlíne. Natáčanie sa uskutočnilo medzi 18. júnom a 8. augustom 2019. (Arsenal83)
  • Keď nemecká vláda povolila, aby v rámci lockdownu mohli byť otvorené autokiná, film sa stal najnavštevovanejším titulom roka v tejto kategórii - 66 000 platiacich divákov. (Arsenal83)
  • Po 3 týždňoch predal film v kinách už viac ako milión lístkov, keď odrazu boli všetky kiná kvôli lockdownu zatvorené. (Arsenal83)

Reklama

Reklama