Reklama

Reklama

Pestúnka Franny

(seriál)
  • Slovensko Pestúnka Fran (viac)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrajú:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová práve prišla o prácu a opustil ju priateľ. Potrebuje si znovu usporiadať život, a tak začne na Manhattane predávať kozmetiku. Vďaka tomu sa dostane do domu Angličana Maxwella Sheffielda, bohatého ovdoveného divadelného producenta z Broadwaya. Omylom ju považujú za kandidátku na pestúnku troch Maxwellových detí a nakoniec ju na túto prácu najmú. Na rozdiel od predchádzajúcej pestúnky však vyzerá a aj sa chová tak trochu inak – je krásna, extravagantná a bez obalu sa delí o svoje osobité názory so všetkými navôkol. Čo sa niektorým členom domácnosti pochopiteľne nepáči. Napriek tomu si Fran vytvorí k deťom (Maggie, Brighton a Grace) pevný vzťah a skvele si rozumie aj so sluhom Nilesom. Medzi ňou a pánom Sheffieldom panuje erotické napätie, všetko je však ešte zložitejšie, keďže na majetného vdovca má slabosť aj jeho obchodná spoločníčka C. C. Babcocková... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (419)

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Uječená Fran Fine, její nenažraná matka Sylvie a sklerotická babička Yetta. Dále pak Niles se svým suchým humorem a jeho oběť C.C. Tento spolek si fakt nechám líbit a rád se na něj vždy kouknu. I když má tento sitcom občas malé výkyvy, tak mě i přesto vážně baví. Cenu za nejlepšího komika vyhrává (doslova) nesmrtelná Yetta. Sranda opravdu zaručena! ()

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Fran si hraje na Fran. Chůva k pohledání je hodně jednoduchá zábava postavená na jedné postavě, chůvě, která přijde se svými způsoby do poměrně zámožné rodiny. Jako jediná pořádná žena v domě si tak dělá pořádek nejen svým uměním chůvy, ale i ostrým jazykem. Sledovat to déle než těch pár minut jednou za měsíc by pravděpodobně vedlo k doživotní nesnesitelnosti všech podobných sitcomů... Škoda, že se k nám do Česka nedostalo i to horší z tohoto žánru, takže v chůvě většina lidí něco výrazně tragického (až odpadového)... ()

Reklama

Elleannie 

všetky recenzie používateľa

Kdysi jsem nááhodou zapla televizi, kde zrovna začal hrát tenhle seriál. Ani trochu jsem netušila, oč jde, ale z nudy jsem se začala dívat - stačila chvilinka a seriál byl můj:)) Od onoho osudného dne jsem se na seriál dívala pravidelně. Fran mi úplně přirostla k srdci, a nejen ona, i ostatní byli skvělí. Našly se chvíle, kdy se mi daný humor nelíbil, ale každý má svůj názor na věc a tenhle seriál je třeba brát s trochou nadsázky. Později jsem zjistila, jaká je Fran Dresher v reálném životě, a mám ji ráda z mnoha důvodů, a především proto, že to není člověk, který by myslel jen na sebe, ale pomáhá lidem (boj s rakovinou). ()

Pet 510 

všetky recenzie používateľa

Seriál jehož takzvaná vtipnost je založená jen a pouze na tom že jsou všechny postavy bez vyjímky naprostí idioti nemůže být prostě a jednoduše dobrý. Dodatek po roce a půl: Hmm řekla bych že tenhle komentář byla tak trochu póza. Ano Chůva je blbost a vždycky to byla blbost, ale na druhou stranu se tomu směju a vždycky sem se tomu smála. Takže tak. ()

ti88na 

všetky recenzie používateľa

Tento sitcom som objavila asi pred dvoma rokmi, hoci už patrí medzi klasiky. A zamilovala som si ho od dielu k dielu stále viac. Úžasná zábava, trápne vtipy, pri ktorých mi je totálne ukradnuté či sú alebo nie sú predvídateľné alebo otrepané, podstatné je, že sa na nich fakt nahlas smejem. Fran Drescher je nesmierne sympatická, rovnako Charles Shaughnessy a romantika medzi nimi je veľmi uveriteľná. Franina matka Renée Taylor a jej bezodný apetít si ma celkom podmanil a na záver to najlepšie... sluha Niles v podaní Daniela Davisa je ten moment, ktorý drží celý seriál pokope a keď všetko ostatné zlyháva, on teda nesklame nikdy. ()

Galéria (228)

Zaujímavosti (123)

  • Když je C.C. v seriálu poslána do sanatoria, Lauren Lane, která ji hraje, musela ve skutečnosti na chvíli natáčení opustit kvůli narození svého dítěte. (HappySmile)
  • Fran Fine (Fran Drescher) obdivuje zpěvačku Barbru Streisand. Ačkoliv je její jméno proneseno skoro v každém dílu, hrála jen v jedné epizodě. (Nancy...)

Súvisiace novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (viac)

Reklama

Reklama