Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Horor

Obľúbené seriály (10)

Frasier

Frasier (1993)

Inteligentná zábava, skvelý slovenský dabing, žiadne zbytočné úvodné titulky a decentná záverečná nemá scéna len dokazujú, že tento seriál jednoducho musíte milovať.

Columbo

Columbo (1971)

Keď zapnem televízor a je tam Columbo, ďalej neprepínam, lebo viem že nič lepšie nenájdem.

Black Books

Black Books (2000)

"Whitch one of you bitches wants to dance?"

Ženy z rodu Gilmorovcov

Ženy z rodu Gilmorovcov (2000)

Chcem mať krásny dom s verandou, inteligentnú dcéru, vlastný hotel, veľa priateľov a dobrých susedov. Chcem žiť tam, kde nikdy neprší, vždy svieti slnko a je príjemné bezvetrie. Chcem každý deň chodiť na kávu za šarmantným chlapíkom, ktorý ma tajne miluje. Chcem mať v šatníku nádherné kúsky na každú príležitosť a vyzerať v nich dobre. Chcem mať zazobaných rodičov ochotných kedykoľvek finančne vypomôcť. Chcem mať dar reči, jazdiť malým jeepom a aj napriek fastfoodovej strave nikdy nepribrať. Skrátka, chcem žiť v Stars Hollow.

Dr. House

Dr. House (2004)

Dobré a niekedy až kruté hlášky. Hlavne rozhovory Housa a Wilsona stoja za to. K tomu na koniec každého dielu super hudba. Jediný seriál z lekárskeho prostredia, na ktorý sa dá pozerať. A navyše slovenský dabing je výborný, česká verzia sa veľmi nevydarila.

Comeback

Comeback (2008)

Dejdara som nikdy moc nemusela, ale Ozzák je super týpek!

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Zlatučké, nádherne kreslené, perfektná hudba, nestarnúce, dokonalosť sama. Ale iba originál pôvodné diely od dua HannaBarbera.