Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Posledné recenzie (96)

plagát

Leaving Neverland (2019) odpad!

Nie som žiadny zarytý Michael Jackson fan tým chcem povedať, že môj názor nie je týmto ovplyvnený. Psychologický profil Michaela bol 10 ročné dieťa v tele dospelého, a treba si uvedomiť, že toto je príčina všetkého. Rozhodne to nebol normálny človek, ale každé dieťa má kamarátov vo svojom veku a sebe rovných, a tak to mal aj Michael. Keď sa človek pozrie ako vyzerá ranč Neverland musí byť jasné, že Michael bol stále dieťa ktoré žiadne detstvo nemal. Kľudne uverím, že s tými deťmi zaspával v jednej posteli lebo čo je na tom divné keď toto deti robia len Michael bol dospelé dieťa, a to už je divné. Keby skutočne sexuálne zneužíval deti nikto keď je taká megastar, a novinári ho prenasledujú na každom kroku nebol taký hlúpy aby sa tak verejne z deťmi ukazoval. Obvinenia ktorým Michael musel čeliť sú výsledkom toho, že všetky tie deti, a ich rodičia ktorých Michael považoval za priateľov sú obyčajný ľudia ako my pre ktorých bola mimoriadne lákavá vidina využitia príležitosti získať peniaze ktoré by ich, a ich budúce rodiny zaistili. Veď práve teraz je doba MeToo tak je ideálna príležitosť z toho niečo vyždímať. Vydržal som celé 4 hodiny, a hneď po skončení som celý tento grc vymazal. Členom filmovej akadémie by som odporučil toto pozrieť, a začať premýšľať o budúcoročných oskarových nomináciách za herecké výkony. Citová manipulácia divákom, a ich herecké výkony boli miestami tak zrejmé, že sa dá pochopiť, že na toto veľa ľudí ktorý nie sú schopný mať svoj názor skočí. Som rád, že je to naopak, a len málo ľudí týmto klaunom čo sa rozhodli práve teraz, keď obaja majú finančné problémy vyrozprávať svoje príbehy verí. Klamstvá, klamstvá a ešte raz klamstvá. Keď sa niekto pozrie ako Michael rozpráva a vystupuje tak si neviem predstaviť, že niekto ako on bol schopný robiť všetky tieto veci čo tu oni sú schopný vyrozprávať za 4 hodiny do najmenších detailov. Toto robia zlý ľudia, a nie človek o ktorom Macaulay Culkin povedal, že je ten najneškodnejší človek ktorý v sebe nemý ani kúsok zla. Nie nie tento samozvaný "dokument" je len grc, a pokus týchto stroskotancov dostať sa k peniazom takto keď už to nešlo u súdov pretože je to stále len tvrdenie bez akéhokoľvek dôkazu ktorý nikdy žiadny ani existovať nemohol. Dúfam, že HBO pocíti hnev, a nenávisť za to, že malo žalúdok sa pod tento grc podpísať.

plagát

Zlá krev (2017) (seriál) 

V dobe kedy pre mňa Murphyho AHS upadá, sa vynorí projekt ktorý som jednoducho musel vidieť. Mám rád staré filmy pretože sa v nich dá nájsť niečo čo už v dnešných filmoch nie. Väčšinu filmov ktoré v seriáli vystupujú som videl, a tu som dostal niečo výnimočné. Unikátny pohľad do zákulisia kde všetko stojí a padá na vzťahu hercov, herečiek, autorov, ale hlavne na vzťahu Joan Crawford (Jessica Lange) a Bette Davis (Susan Sarandon). Feud sa dá skutočné vnímať ako nejaký dokument, a tu som Murphymu veril všetko, a hltal každú epizodu čo pri dnešnej záplave seriálov a filmov u mňa nie je žiadne pravidlo. Výkony hercov, a hlavne Jessicy Lange, a Susan Sarandon ani netreba spomínať. Seriál som videl v originále aj s českým dabingom, a keď poviem, že dabing je rovnako dobrý alebo lepší než originál tak som to za celú dobu čo pozerám tieto pohyblivé obrázky povedal asi toľkokrát, že to spočítam na prstoch jednej ruky, a tu keď to poviem tak to platí. Epizody 5, 8 predstavujú absolútny vrchol Murphyho tvorby.

plagát

Neviňátka (1961) 

Takmer majstrovské dielo. Krásny príklad toho ako sa tento typ filmu dokáže obísť bez dnes tak populárnych lekačiek. Na druhú stranu bez ktorých sa zasa dnešné filmy neobídu. Je tu urobený kus práce z atmosférou aj keď si myslím, že v niektorých momentoch mohol Clayton viac zatlačiť na pilu.

Posledné hodnotenia (2 695)

Lamp Life (2020)

15.04.2024

Diablica (1989)

15.04.2024

Havajské prázdniny (2011)

14.04.2024

Krátké příběhy hraček: Partysaurus Rex (2012)

14.04.2024

Hračičky (2011)

14.04.2024

Bones and All (2022)

12.04.2024

Vraždy podľa predlohy (1995)

12.04.2024

Červený drak (2002)

10.04.2024

Muž, který se mi líbí (1969)

08.04.2024

Reklama