Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kata s Hákonem nachází v policejním archivu zprávu z tehdejšího vyšetřování ve Valhalle. I přes ošemetnost celé situace se Kata rozhodne obrátit se stížností na nejvyšší místa. Doufá v podporu prezidia, ale sama netuší, co svým chováním rozpoutá. (Česká televize)

Recenzie (6)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kata sa rozhodne prostredníctvom policajta z miestneho oddelenia obviniť šéfa policie v Reykjaviku Magnusa a Arnar sa dozvie že Fannar spachal samovraždu. Na jeho tele objaví rovnakú značku ako na tele ľudí, ktorí boli obeťami zneužívania v detskom domove vo Valhalle...napriek tomu že ide o neuveriteľný stereotyp v podobných prípadoch keď polícia kryje zneužívanie detí pretože zločincami sú politici či samotný policajti, väčšinu prípadov zneužívania majú na svedomí rodinný príslušnici či učitelia a vedúci rôznych krúžkov pre mládež. Treba však uznať že tvorcom sa podarilo z námetu vyťažiť maximum. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konecne velmi slusny diel. Odhalenie a brutalny "uder" v priamom prenose a konfrontacia so "zmrdom" numero uno bolo pekne vygradovane a malo to atmosferu. Takisto zaver u Arnar-ovej sestry roky ovladanej chlapom od "svedkov jehovovych" bolo velmi slusne. Spokojnost. 80% ()

Reklama

Galéria (20)

Reklama

Reklama