Reklama

Reklama

Případ Valhalla je oficiálně uzavřen a Kata dočasně suspendována. Arnar ale nachází podezřelé nesrovnalosti ve spáchaných vraždách a nabyde přesvědčení, že zadržený muž není pachatelem všech činů. Vzhledem k mediálnímu tlaku, který případ obklopuje, ale není nikdo ochoten jeho pochybnostem naslouchat. Až na Katrín… (Česká televize)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Otázka, o čom bude zvyšok seriálu, je zodpovedaná. Jednu zo štyroch vrážd nespáchal pôvodný podozrivý. Potom kto zabil Tommasa a samozrejme, kto je tajomný, sexuchtivý muž z minulosti. No, jedna odpoveď sa naskytuje a myslím, že je aj správna. Ale nechajme sa prekvapiť a aj keď to tak bude, tak to bude skvelou pointou celej minisérie. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Katy je na nútenej dovolenke a odchádza od nej jej syn zatiaľ čo Arnar sa dozvie, že polícia považuje prípad za uzavretý a tak sa bude musieť vrátiť do Nórska. Miestny policajt, ktorý však slúži v obci pri domove Valhalla však narazí na nezrovnalosti v prípade a tak zavolá Katy, ktorá sa za ním rozhodne vyjsť napriek tomu že je na nútenej dovolenke.Tam sa dozvedá o tom, že bývalý vyšetrovateľ pod nátlakom podpísal správu o zmiznutí Tommyho, ale vypracoval ju niekto iný...Teraz nech mi niekto vysvetlí, prečo nemohol byť Arnar heterosexuál, prečo nemá Katy fungujúcu rodinu a prečo ďalší policajt falšoval dôkazy. Či už kryl niekoho iného, ale sám chodil do domova chlapcov zneužívať, nespomeniem si seriál v ktorom by bol policajt z normálne fungujúcej rodiny. Či sú to severské kriminálky alebo romány, vždy je to o tom istom, v tomto prípade sme sa dočkali ešte aj povinnej LGBT vsuvky, ktorá bola ako vždy zbytočná a ako vždy pokazila dojem z veľmi dobrého seriálu. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaver je celkom slusne vygradovany, ale kedze som Arnar-ovo "vyhostenie" spat do Norska povazoval za podozrive, a uz predtym vsimavy divak mohol postrehnut nesulad vo vysetrovani, neprekvapil ma ten zaver. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama