Reklama

Reklama

Reportérka Selma se případu Valhalla intenzivně věnuje a televizní interview s bývalými chovanci dětského domova šokuje celou islandskou společnost. Detektivnímu pátrání ale udělá spíše medvědí službu a zdá se, že se policie stále pohybuje ve slepé uličce. (Česká televize)

Recenzie (6)

Franc1s 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Další v pohodě díl,do doby než, vyšetřující dvojce přijde na ty dva týpky z Valhally a místo,aby je odvezla na výslech, vše říct a zjistit co se tam dělo, je střih a oni jsou v tv na pokecu..WTF? A co bude se synem...? :) ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Silne svedectva uz dospelych muzov o tom, co sa dialo v domove Valhalla, kde boli malymi chlapcami. Detektivka stale ohladom svojho syna nekona a ani ho nekonfrontuje. Naviac zneuziva svoje postavenie aby traumatizovala dalsim vypocuvanim dievcensku obet?! Silna kava, matka/nematka. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Seriál nám postupne ukazuje obete z Valhally, ako dnes žijú a aké následky mali na nich zverstvá na nich páchané. Každý je na tom inak, šťastný je ale málokto, vlastne nikto. Otázkou potom zostáva, či radšej toto vyšetrovanie nenechať tak a vraha neoznačiť ako anonymného národného hrdinu. Katrinina rodinná záležitosť naberá na obrátkach a nechápem, ako sa žena pritom dokáže venovať ešte aj práci. O nič lepšie nie je na tom ani jej kolega z Osla. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dve z obetí týrania a zneužívania v detskom domove Valhalla vystupia v štatnej televízii a rozprávaju o udalostiach ktoré sa odohrali v rokoch 1986-88. Polícii sa ozve muž, ktorý si vo väzení odpykáva trest a Katy a Arnar majú zistiť, či informácie ktoré má o údajnom vrahovi sú pravdivé. Arnar utrpí stratu v osobnom živote a Katy sa dozvie smutnú pravdu o párty ktorej sa zúčastnil jej syn... ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama