Reklama

Reklama

Miliónový hurikán

  • Česko Miliónový hurikán (viac)
Trailer 1

Na celú oblasť Portorika sa práve rúti obrovský hurikán. Policajt Cardillo (Emile Hirsch) by ho najradšej prečkal vo svojom služobnom aute, ale jeho nová parťáčka Jess (Stephanie Cayo) chce byť aktívna a donúti ho, aby spoločne pomohli evakuovať ľudí z neďalekého činžiaku. Jedným z nich je aj bývalý a poriadne nevrlý policajt Ray (Mel Gibson), ktorý odmieta odísť. Než sa stihnú pohádať, obsadí dom partička lupičov na čele s Johnom (David Zayas). Zálusk majú na cenné obrazy, ktoré sa nachádzajú v jednom z bytov. Chcú ich získať za každú cenu a pár policajných uniforiem im v tom rozhodne nebude prekážať. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (60)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Snad Mel z tohoto neudělá standart u této hvězdné produkce jako jeho kolega Bruce Vyliž a jen si odskočil za snadným výdělkem. Nezbývá než doufat. Na druhou stranu nebylo by fér úplně film spláchnout do žumpy. Nezdechnul jsem od nudy, akce taková typická pro současný DTV, ale viděl jsem i horší. No a Mel i když si tu odkroutí jen ten svůj povinný part, tak má aspoň pár dobrých hlodů a i za tu krátkou chvilku prostoru kterou tu má s přehledem zastíní zbytek ostatních aktérů, narozdíl třeba od typicky znuděnýho Vyliže nebo všechnomámvpíči Sádelníka. Já vím asi mi stačí málo, ale co už. Příště už si snad Mel podobnou spolupráci odpustí.30% ()

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Namísto evakuace před blížícím se hurikánem čelí poslední "odmítači" v bytovém komplexu brutálním lupičům. Už samotná premisa trošku konstruuje, ale na to, jak se scénárista rozjel a každé klišé proložil dalším úletem, aby na titulní bouřící živly mezitím zapomněl, na to asi připraveni nebudete. A když se ke konci dostal do slepé uličky (popřípadě došly peníze), prostě vše uzavřel střihem. Celkově to sice není až taková katastrofa, jen postupně nuda. ()

Reklama

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Ono to má jenom hodinu a půl, což je na dnešní poměry celkem málo, ale i tak je to neskutečná nuda a táhne se to. A další věc, kterou na tom nechápu, je, proč staří herečtí pardálové lezou do takových sraček. Role M. Gibsona je tady naprosto zbytečná, vlastně si ani moc nezahrál, stejně jako je zbytečná bouře na pozadí celýho filmu. Není to dramatický, není to napínavý a vrcholem všeho absurdna je pak nějaká puma zavřená v jednom z bytů, která ráda žere policajty. A ani by divák nevěřil, kolik se v relativně krátkým čase a taky na malým prostoru (celý se to odehrává v jednom činžáku) najde času na bezduchý a hloupý tlachání. Jo, to se jen tak někomu nepodaří.... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Klasický podfinancovaný DTV akčniak aký pred desiatimi rokmi točil Seagal a dnes točí Willis odohrávajúci sa v jednej budove (tentoraz panelák) v ktorej blúdi banda debilov a predstiera, že sa naháňajú. Raz za polhodinu sa stretnú a vystrelia po sebe prípadne sa na pár sekúnd pobijú. Akcia je totálne mizerná a amatérska. Takže aby sa film trochu zdramatizoval, tak vonku prší a všetci neustále pripomínajú, že sa vonku ženia všetci čerti. No neviem, počas sledovania u mňa vonku pršalo viac a neposral som sa z toho. A čo hlavné eso v rukávu, Gibson? Hrá tu starého poldu na dialýze, takže si tých pár minút poctivo odsedí a keď už sa zúčastní akcie, tak sa komicky zgúľa po schodoch. Neviem či sa Gibson nudil, alebo je už rád za každú ponuku, ale dúfam, že sa toto pre neho nestane novým kariérnym štandardom. Zvyšok povedomých ksichtov nestojí za reč. Celý film blúdia po budove a kecajú, aby film nejak naplnil stopáž. Takže jednu hviezdičku dávam za unaveného ale stále charizmatického Gibsona. P.S: som divný, že viem čo to je fekálna transplantácia? 2/10. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Mel Gibson sa objaví v cca 10 minúte, potom pol hodinu sedí vo fotelke, zastrelí jedného zlodeja a keď sa konečne po ďalších 20 minútach oblečie do vesty a vyberie si svoje zbrane, odstrelia ho do chrbta a umrie..... Akože.. nemal som slov, Mel a jeho životná rola. Nato že má film hodinku a pol tak akčné scény skoro ani nie sú a inak sa vkuse postavy len rozprávajú. Emila mám rád a Kate je kočka a niektoré dialógy ma pobavili zato asi tá jedna hviezda. Nápad s pumou tak isto troška wtf... Koniec totálne nudný a naťahovaný. Pýtam sa prečo do tohto filmu šli takéto herecké mená. ()

Galéria (68)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčelo se v San Juan v Portoriku. (SONY_)

Reklama

Reklama