Reklama

Reklama

Vládcovia nebies

(seriál)
  • Česko Vládcové nebes (viac)
Trailer 1
USA, 2024, 8 h 28 min (Minutáž: 48–77 min)

Tvorcovia:

John Orloff

Predloha:

Donald L. Miller (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle, Nate Mann, Bel Powley, Barry Keoghan, Stephen Campbell Moore, Sam Hazeldine, Josiah Cross, Ncuti Gatwa (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(9)

Počas druhej svetovej vojny riskujú svoje životy letci 100. bombardovacej letky – bratstva ukutého z odvahy, straty a triumfu. (Apple TV+)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (3)

Vládcovia nebies (2024) 

Horšie ako Bratstvo neohrozených, lepšie ako Pacifik. Predsa len tých scén z nebies mohlo byť viac vykompenzoval to však epický záver v ktorom boli aj sovieti ľudia, nemecké deti v uniformách už bez munície vytreté propagandou rovnako ako dnešná mládež (najmä tá genderová) s asi najlepším momentom so vstupom do tábora kde bolo spáleninu cez obrazovku takmer cítiť. Opäť raz lahôdka z obdobia druhej svetovej vojny aj keď bez čerešničky na vrchu. ()

Ôsma časť (2024) (E08) 

Deň D bol naozaj obrovským trapasom ale ten rasizmus ktorú liberáli a najrôznejšie neziskové organizácie či korporácie ako Meta nasilu všade tlačia aby ľudí rozhádali ešte viac a poľahky ovládli budúcu zdegeneráciu a mali moc iba vo svojich rukách bol úprimný a naozaj vtipný. Viva Mechico, ani jeden Texasan sa čo i len nepodobá na Hispánca, oni vlastne počas druhej svetovej vojny ešte neboli, vyskytli sa až potom ako Alf priletel z Melmaku. Odhliadnuc od tohto faktu a spackaného, prespaného Dňa D stále nadpriemer dnešnej doby. ()

Deviata časť (2024) (E09) 

Aý po kapitalúciu Nemecka dokonalý záver, potom už taký trochu umelo epicko americký, ale aj tak nádherný záver. Zo seriálu plynie jedno ponaučenie. Ak sa chcete dožiť vysokého veku, minimálne 85 rokov, zamestnajte sa v školstve. Failom je asi iba moment keď sa snažia v tábore vyvesiž americkú vlajku a za svet ju nemôžu nájsť a potom sa to tam hemží vlajkami hádam všetkých krajín kde pristálo čo i len jediné americké lietadlo na medzipristátie ešte dlho po vojne. ()

Súvisiace novinky

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (viac)

Tom Hanks plánuje pokračování Greyhound

Tom Hanks plánuje pokračování Greyhound

13.04.2022

Herec Tom Hanks (Most špiónů, Sully: Zázrak na řece Hudson) a jeho produkční partner Gary Goetzman (Zprávy ze světa, Soukromá válka pana Wilsona) si zřejmě našli nový domov na streamovací službě od… (viac)

Fukunaga a cyberpunkový komiks

Fukunaga a cyberpunkový komiks

28.03.2021

Režisér první řady Temného případu či nové bondovky Není čas zemřít Cary J. Fukunaga si vybral svůj příští snímek. Bude jím adaptace cyberpunkového komiksu Tokyo Ghost pro studio Legendary. Příběh se… (viac)

Reklama

Reklama