Reklama

Reklama

Lovkyňa tajomstiev

(seriál)
  • Česko Lovci pokladů (viac)
Fantasy / Mysteriózny / Dobrodružný / Akčný / Sci-Fi
Francúzsko / Nemecko / Kanada / USA, (1999–2002), 48 h 38 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvorcovia:

Gil Grant

Hudba:

Donald Quan

Hrajú:

Tia Carrere, Christien Anholt, Lindy Booth, Tanja Reichert, Juan Carlos Velis, Tony Rosato, Louis Mandylor, Thomas Kretschmann, Simon MacCorkindale (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(66)

Profesorka histórie Sydney Foxová (Tia Carrere) a jej spolupracovník Nigel Bailey (Christien Anholt) sa vydávajú na cestu za stratenými pokladmi dávnych civilizácii, po ktorých túžia nielen klienti Sydney Foxovej, ale aj chamtivci bez škrupuli najímajúci si bezcharakterné indivídua. Krásna profesorka Sydney Foxová tak neraz musí nielen rozlúštiť zložité hádanky vedúce k objaveniu artefaktu, ale musí obstáť v boji proti nepríjemným súperom sledujúcich ju pri hľadaní a pokúšajúcich sa jej objav odcudziť a ju odstaviť a zneškodniť. (pravo)

(viac)

Recenzie (162)

H4ku11 

všetky recenzie používateľa

Nie je to nehorázne úžasný seriál s prepracovaným scenárom a strhujúcimi výkonmi, ale veľmi rád som to kedysi pozerával a stále si aj rád pozriem. Seriál ťahá hlavne Sydney, takže ak vám je exotická profesorka histórie proti srsti, nebudete moc nadšení, ja by som však takú profesorku a také hodiny bral všetkými desiatimi. ()

Laputa 

všetky recenzie používateľa

Chci jenom říct: Tia Carrere si asi myslí, že objevila ameriku soudím podle jejího namyšleného výrazu v každém díle. Tyhle ženy jsou pro film(seriál) to nejhorší co ho mohlo potkat. Režisér si vždycky myslí, že když tam nechá se producírovat trochu hezkou babu, kterých po světě běhají miliony tak, že je všechno zachráněný není. Ony totiž absolutně neumí hrát. ()

Reklama

Richard_Ba 

všetky recenzie používateľa

Čo povedať o tomto seriále ? Feministická verzia Indiana Jonesa, ktorú by som si dovolil nazvať paródiou, bola veľmi „rajcovná“ keď som prežíval (a užíval si) svoje adolescentné obdobie. S odstupom času, už ani Tia nie je taká pekná...jej herecké výkony boli úžasne napínavé, hlavne pre moje nohavice :) Christien Anholt, známy ako seriálový Nigel, slúžil ako antipól pre slečnu Carrere. Svojím detským šarmom a príťažlivým anglickým prízvukom podporil hnutie Greenpeace. Pýtate sa, ako ? Všetky tie batérie, ktoré takto ženy v domácnostiach ušetrili ( na vec, ktorá sa rýmuje zo slovom Terminátor) prispeli k zmenšeniu ozónovej diery._____Koniec srandičiek. Táto nefunkčná zlátanina Indiana Jonesa so Scooby Doo-om funguje stále podľa rovnakého konceptu, a ani dekoltáž Tii Carrere nedokáže zakryť chýbajúci (minimálne logický) dej. Prvé časti pobavia, potom to je už len „čakanie na výstrih“... ()

liberita 

všetky recenzie používateľa

Jedna z mnohých variácií na Indianu Jonesa je vcelku dobrým dobrodružným seriálom, ktorý si síce z reálnej histórie a mytológie ťažkú hlavu nerobí a väčšina dielov je robená podľa jednotnej šablóny, ale pozerá sa naň stále podstatne lepšie než na ktorýkoľvek diel podobne ladeného Flynna Carsena. Tia Carrere je fajn, hudba a úvodná znelka tiež, len škoda otrasne nudného Christiena Anholta v úlohe profesorkinho parťáka. ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa

Efekty a prostředí jsou laciné, ale to by bylo u takového seriálu pochopitelné, kdyby to nebylo celé tak neuvěřitelně hloupé. Každý díl je podle jedné a té samé šablony - někdo ústřední dvojici najme, když najdou poklad, někdo z jim nejbližších je zradí, stejně poklad získají a na konci se ten mladej cápek pokusí sbalit nějakou babu - a vždycky neúspěšně. Abych řekl pravdu, Tia Carrere mi nikdy jako nějaká extra kočka nepřišla a prostě tenhle seriál nemám rád. ()

Galéria (143)

Zaujímavosti (7)

  • 10. epizoda 2: série je věnována kaskadérovi Chrisovi Lamonovi, který zemřel při nehodě na natáčení filmu Lovec policajtů (2001). (HappySmile)
  • Filmový štáb zriedkakedy opustil Toronto. (rador)

Reklama

Reklama