Reklama

Reklama

After: Sľub

  • Česko After: Přiznání (viac)
Trailer 6

Slušné dievča Tessa a tajomný rebel Hardin prepadli vzájomnej osudovej láske. Na ničom inom nezáleží a ani jeden z nich nemá čo stratiť. Až na to, že môžu stratiť jeden druhého, teda vlastne úplne všetko. A práve takéto nebezpečenstvo hrozí vo chvíli, keď sa Tessa dozvie o stávke, ktorá ich vzťahu predchádzala, a o jednom Hardinovom škaredom tajomstve z minulosti. Hardin býval krutý a nespútaný, často dievčatá využíval a potom ich odkopol. Teraz je to on, kto by mohol skončiť so zlomeným srdcom. Urobil obrovskú chybu, pre ktorú sa môže láska jeho života skončiť. Dokáže prekonať tiene minulosti a vybojovať svoju lásku späť? Nebude to jednoduché. Silná vášeň a divoký vzťah totiž Tessu zmenili – už nie je tým nevinným dievčaťom. Stále je zamilovaná, ale zároveň je aj silnejšia a dospelejšia. Určite sa nechce utápať v slzách. Nový chlapec, ktorý sa v jej živote objavil, je navyše pozorný a dobrý. S ním by jej srdce mohlo konečne nájsť pokoj. Je ale pokoj to, po čom skutočne túži? Nevyhrajú napokon elektrizujúce dotyky, nenásytné bozky a horúca túžba, ktorú dokáže vzbudiť iba nebezpečný Hardin Scott? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 6

Recenzie (76)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kým jednotka chcela byť teenage romancou a aj to sa jej podarilo len veľmi chabo, druhá časť už chce byť skoro soft erotikou pre deti pod 15. Objavujú sa tu samí teenageri prekypujúcim egom, či dievča či chlapec, všetci sú frajeri hrajúci sa na veľa, pýcha by sa dala krájať. Scenáristicky sme dostali čistý návod pre mladých ako si užívať na gauči, v posteli, na stole, v sprche a pre dievčatá ako majú poriadne vzdychať a v tej sprche dokonca dvíhať telefón. Josephine Langford však okrem toho vzdychania nevie nič zahrať no a Hero Fiennes Tiffin ten má mimiku ako po mozgovej obrne. Jediným pozitívom bola anglická verzia Ó Tannenbaum spievaná nejakým černochom. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"After" som v roku 2019 ohodnotil ako tretí najhorší film, ktorý som za celý rok videl. A dúfal som, že to tvorcovia stopnú a nebudú v sérii pokračovať. Lenže vyzerá to tak, že film mal úspech a tak tu máme o rok neskôr "After We Collided". A ako to vyzerá, budú ešte dve ďalšie pokračovania "After We Fell" a "After Ever Happy". A už teraz predpokladám, že to bude rovnaké, ako to bolo tu. Pravdou je, že tento film nie je až tak zlý ako bol jeho predchodca. Kým "After" bolo vysoko nudné, prvoplánové, plné klišé, otrasných dialógov a vysoko predvídateľné, tento film je všetko čo som práve vymenoval s výnimkou slovíčka nudné. Alebo aspoň väčšinou. A tak tu máme namiesto otrasného filmu komicky otrasný film. A asi som bol v správnom rozpoložení na to. V podstate to môžem zhrnúť, že ak máte radi filmy typu "Twilight" alebo "Fifty Shades Of Grey", sledovanie si pravdepodobne užijete. Inak to však nie je nič, čo by som vedel odporúčať. Dialógy sú rovnako otrasné ako vo všetkých ostatných romantických filmoch, ktoré sa inšpirovali ságou "Fifty Shades Of Grey". Nikto sa tak reálne nerozpráva a sú maximálne prvoplánové. Nie je v tom štipka realistickosti. Na druhú stranu to miestami vie niektoré situácie urobiť celkom komické. A čo je absolútnym prekvapením, tak po tom ako bol prvý film umelý a bez akejkoľvek chémie, tak tentokrát som mal pocit, že Hero Fiennes Tiffin a Josephine Langford akosi niektorým scénkam aj vedeli niečo pridať. No stále to nie je vzťah, ktorý dokážete reálne uveriť, lebo musia trepať nezmyselné dialógy, ktoré im napísali scenáristi. Film je vysoko priehľadný, a tým už len nechcem hovoriť, že viete aké scénky budú nasledovať. Dokonca aj viete odhadnúť, čo sa udeje o päť sekúnd. Ako napríklad rozbitie lampy, alebo absolútne komická scénka, kde Tessa s Hardinom ležia vedľa seba na jednej posteli a chcú veriť, že nič medzi nimi nenastane. A môžete len počítať sekundy kedy sa to celé začne. A okrem toho ten neskutočne gýčovitý soundtrack. Všetko znie ako lacný pop, ktorému sa nepodarilo dostať do hitparády, tak sa skúša nejakým spôsobom ujať aspoň vo filme. Najlepšia momentka je pre mňa ženská bitka medzi Tessou a Molly, ktorá je skutočne skvelá na pohľad. Čo viac dodať? Je to presne to, čo od súčasných romantických filmov inšpirovaných otrasnými romantickými dielami očakávam. A splnilo to svoje poslanie do bodky. Na druhú stranu som sa na tom viac nasmial ako na prvom filme. Takže minimálne to môžem hodnotiť ako pozitívum. Hodnotenie: D ()

Reklama

k212 

všetky recenzie používateľa

Dvojka vcelku dynamicky ujíždí na rozhoupaném vztahu hlavních hrdinů, míchá do toho občasný humor, který to hodně oživuje (a vzdaluje vážnému prvnímu dílu) a koření častějším civilně pojatým sexem. Nevědět, že tahle houpačka pojede dalších X dílů, jen kvůli tomu, aby se divák díval na rozpadajícího se Hardina a dospívající a sebevědomější Tessu, dala bych tomu možná o jednu * víc! ()

Harfenik 

všetky recenzie používateľa

Po špatné jedničce, kde světlo světa spatřil nejhorší herecký výkon "drsného zlobivého boye" v podání mladého Voldemorta, přichází nic moc dvojka, která má ale jednu výhodu, Voldemort už tam tak moc není. Tedy je tam hodně, ale ne pořád. Tessyna linka je v rámci žánru celkem zajímavá, ostatní postavy jsou také ucházející, především pak skvělé dvojče Bena z přátel, a když zrovna Voldemort neukazuje, jakej to je drsňák, že má rád bolest při tetování, tak se na to dá i dívat. Samozřejmě pokud vypnete mozek, nevšímáte si občas klišé dialogů (obzvlášť cool vět, jak jsou všichni dokonalí) a při scénách s Voldemortem si zavřete oči a zacpete uši. ()

Kraty 

všetky recenzie používateľa

Po prvním dílu jsem neměl žádnou chuť a ani odvahu se podívat na pokračování, jenže když jsem se zkousnul a řekl si že se tedy na dvojku podívám, tak už vyšel i třetí díl a dokonce bychom se měli dočkat i čtverky. Ani nevím kde bych začal, ale je mi 17 let a jsem kluk. Tento film jde tématicky absolutně mimo mě, ale pro zvědavost a zjištění jestli je film špatný či průměr, bych udělal snad cokoliv... Ale sakra! Tohle není romantický film. Je to jen nadržená nelogická romanťárna pro dvanáctileté slečny bez hlouby nějakého širšího uzemňujícího příběhu, který by film někam dál rozvíjel, ale prd... Houby z toho. Místo toho vidíme jen sex, hádky, sex, sex a usmíření a to samé zase dokola. Jak film začal, tak i tak skončil... postavy se nijak a ani nikam nevyvinuli či nerozvynuli. Zlatý první díl, který byl za mě docela průměr a na to že to byla přihlouplá romantická jízda pro mladší publikum, to docela ušlo, byl fajn a do určité míry se mi i líbil, ale toto fakt nešlo. Další díly si pustím tak maximálně ze srandy s kamarády pod vlivem pivka :D každopádně filmu dávám jednu hvězdičku za snahu udělat romantický film pro mladé slečny, ale ani to se očividně nepovedlo... ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (10)

  • Ve filmu je část, kdy zůstane Hardin (Hero Fiennes Tiffin) se Smithem (Max Ragone) sám. Smith si hraje s vláčky, zatímco Hardin sprostě nadává a Smith po něm slova začne opakovat (konkrétně F**k a S**t). V jednom ze záběrů je ale zřetelně vidět, že Smith pusou nehýbe, přestože slova v pozadí můžeme stále slyšet. (pityty)
  • Natáčení začalo 12. srpna 2019 a skončilo v září 2019. (kklepkaa)
  • Narozdíl od prvního filmu má snímek rating „R“. To znamená, že na film smí mládež do 17 let pouze v doprovodu dospělé osoby. Je to z důvodu, že snímek obsahuje více nahoty a sexu. (ČSFD)

Reklama

Reklama