Reklama

Reklama

After: Sľub

  • Česko After: Přiznání (viac)
Trailer 6

Slušné dievča Tessa a tajomný rebel Hardin prepadli vzájomnej osudovej láske. Na ničom inom nezáleží a ani jeden z nich nemá čo stratiť. Až na to, že môžu stratiť jeden druhého, teda vlastne úplne všetko. A práve takéto nebezpečenstvo hrozí vo chvíli, keď sa Tessa dozvie o stávke, ktorá ich vzťahu predchádzala, a o jednom Hardinovom škaredom tajomstve z minulosti. Hardin býval krutý a nespútaný, často dievčatá využíval a potom ich odkopol. Teraz je to on, kto by mohol skončiť so zlomeným srdcom. Urobil obrovskú chybu, pre ktorú sa môže láska jeho života skončiť. Dokáže prekonať tiene minulosti a vybojovať svoju lásku späť? Nebude to jednoduché. Silná vášeň a divoký vzťah totiž Tessu zmenili – už nie je tým nevinným dievčaťom. Stále je zamilovaná, ale zároveň je aj silnejšia a dospelejšia. Určite sa nechce utápať v slzách. Nový chlapec, ktorý sa v jej živote objavil, je navyše pozorný a dobrý. S ním by jej srdce mohlo konečne nájsť pokoj. Je ale pokoj to, po čom skutočne túži? Nevyhrajú napokon elektrizujúce dotyky, nenásytné bozky a horúca túžba, ktorú dokáže vzbudiť iba nebezpečný Hardin Scott? (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 6

Recenzie (76)

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Co k tomu říct, asi to co k prvnímu dílu - je mi 43 už to prostě není film pro mě... Škoda, že nebyl, když mi bylo patnáct, ale i tak jsou tu světlé momenty, i když nějaký světoborný snímek to není a celá série (i když je mnohem lepší, než těch padesát odstínu sexu)- je taková bez příběhu, respektive bez nečekaného příběhu... Ale nevadí Tess je krásná a soundtrack je docela v pohodě...A vzhledem k tomu, že se tento díl jmenuje přiznání, tak se přiznám, že bych se asi chtěl ještě jednou zamilovat...60% ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

After2 ma v niekoľkých maličkostiach dokázalo milo prekvapiť. Čakala som, že to bude horšie, minimálne horšie ako jednotka. Potešila ma zmena prostredia, predsa len ma viac zaujíma Tessa mladá žurnalistka (aj keď je to len stáž) ako Tessa študentka. Nové prostredie so sebou donieslo aj nové a sympatické postavy Trevora a Kimberly, čo je ďalšie plus. Veľmi sympatická je aj Hardinova mama Trish, ktorá je okrem iného aj veľká kočka. Naopak, Selma Blair ako matka Tess je hrozná, našťastie sa tu objaví len na minútku. Všetky nesympatické postavy z jednotky tu dostávajú oveľa menej priestoru, čo je tiež fajn. Zlepšil sa aj soundtrack, aspoň už nepíli uši. A o Hardinovi sa dozvedáme trošku viac. Tess je presne ten typ dievčaťa, čo si nevie vybrať dobrého chlapca. Má okolo seba troch skvelých chalanov (Noah, Landon a Trevor), ale nedá si povedať. No možno ona je presne to, čo Hardin potrebuje. Scénky na párty a tie milostné sa dali skrátiť, niektoré aj kľudne vynechať. V porovnaní s jednotkou je After2 trošku lepšie, ale stále nedosahuje úroveň aspoň tých troch hviezdičiek. Ku koncu som sa už aj trochu nudila, na takú stopáž predsa len málo materiálu. ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Po prevalení stávky a strašného Hardinovho tajomstva sa mladý milenci odcudzia. Tess a Hardin si k sebe musia opäť nájsť cestu aby sa mohli opäť na nijakej sprostosti pohádať a rozísť... Herecké obsadenie: Toto je to jediné, čo to drží nad vodou. Herci sú sympatický a dobre sa na to celé pozerá. Prevedenie a pocity: Akurát je to hrozná nuda od začiatku až do konca. Ak si tvorcovia mysleli, že šteklivé scény tomu dodajú gradáciu tak sa splietli. Diváka už proste v dvoch filmoch nebaví rovnaká zápletka a to dnes už vieme že ďalšie tri celovečerné filmy sú ešte iba pred nami a ak sa to bude stále točiť okolo tohoto jedného motívu asi sa na to vyseriem. Pridaná hodnota: Romantická zlátanina so sympatickou ústrednou dvojicou. 30% ()

Luciee113 

všetky recenzie používateľa

Juuu konečně jsem se dočkala a moc jsem od toho nečekala. Naštěstí. Protože mě velice překvapilo, jak se to povedlo. Juuu já mám z toho takovou radost 👏👏👏. Herci byli neuskuteční. Dokázali zahrát perfektně něžnost, hravost, chtíč, vztek.... Super. Manžel tvrdí, že nic moc, ale určitě se mu to líbilo - já to na něm poznám 🤭😄😂 Už se těším na další díl a repete tohodle 😍 ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Pre mna urcite slabsie pokracovanie ako jednotka,ale zase nebolo to zle,ak by sa tvorcovia menej zamerali na sceny ohladom sexu a viac riesili ostatne zalezitosti,bolo by to opat pat hviezdiciek,no prva polovica filmu ma velmi nabavila,v tej druhej sa uz konecne nieco dialo a riesilo,cize dam trojku,priemer...:-) ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (10)

  • Tessa (Josephine Langford) odchádza po hádke a je na hotelovej chodbe bosá (00:25:05/ ), keď schádza dole schodmi, už má na nohách obuv (00:25:23). (GabrielGabko)

Reklama

Reklama