Reklama

Reklama

Creepshow

(seriál)
Trailer
Horor / Fantasy / Mysteriózny
USA, (2019–2023), 18 h 26 min (Minutáž: 41–55 min)

Kamera:

Robert Draper

Hrajú:

Bruce Davison, David Arquette, Adrienne Barbeau, Hannah Barefoot, Tobin Bell, Big Boi, Nelson Bonilla, Chad Michael Collins, Jeffrey Combs, Logan Allen (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Seriál pokračujúci v spracovaní strašidelných komiksov s názvom Creepshow. Diváci sa dočkajú dvanástich krátkych príbehov rozdelených do šiestich epizód. Tie sú plné monštier, duchov a krvi. (Marceloo)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (17)

Season 1 (2019) (S01) 

Príjemná spomienka na Tales from the Crypt, pochopiteľne niektoré z príbehov majú lepšiu kvalitu, niektoré sú viac menej do počtu ale...chcelo by to možno nejaký ten komentár od "uvádzača" relácie ako tomu bolo v spomínaných príbehoch zo záhrobia, ja však takéto "jednohubky" môžem...a teraz poďme, užívatelia čsfd do mňa, či už v komentároch, alebo v správach...úplne sa mi kvôli nim zrúti celý svet. ()

Gray Matter / The House of the Head (2019) (S01E01) 

Ten pocit keď človek sleduje prvý príbeh a nie je si istý či ho už videl alebo prečítal a nedá mu to, aj počas druhého, celkom dobrého príbehu rozmýšľa a je si takmer istý že sa nim stojí Stephen King. ()

Bad Wolf Down / The Finger (2019) (S01E02) 

Bad Wolf Down - počas druhej svetovej vojny sa americký vojaci bojujúci vo Francúzsku ocitnú na policajnej stanici kde je v cele zamknutá mladá žena...slabší príbeh, názov však tvorcom vyšiel a pripomína film Čierny jastrab zostrelený. The Finger - muž, ktorého opustila vlastná rodina a je naštvaný na všetko a všetkých nájde na prechádzke prst, ktorý si prinesie so sebou domov...druhý príbeh podstatne lepší, ale stále priemer nápadne pripominajúci The Tales from the crypt. ()

All Hallows Eve / The Man in the Suitcase (2019) (S01E03) 

All Hallows Eve - mestečkom sa potuluje skupinka mladých ľudí ktorí počas halloweenskej noci terorizujú svoje okolie, zdá sa však že tentokrát by to mohlo byť naposledy...The Man in the Suitcase - mladík po návrate z letiska domov v ktorom sa po otvorení skrýva prekvapenie - muž. Ešte viac prekvapujúce je že je stále nažive... ()

The Companion / Lydia Layne's Better Half (2019) (S01E04) 

The Companion - mladý chlapec, ktorého šikanuje starší brat sa ocitne na pozemku muža, ktorý sa cítil príliš osamelý...Lydia Layne's Better Half - šéfka firmy musí oznámiť svojej podriadenej že povýšenie dostane niekto iný napriek tomu, že si sú viac ako blízke... ()

Night of the Paw / Times is Tough in Musky Holler (2019) (S01E05) 

Night of the Paw - dopravná nehoda privedie mladú ženu do krematória a zdá sa že jej príchod jeho majiteľ túžobne očakáva...dajte si pozor na to, čo si vo svojom živote želáte. Times is Tough in Musky Holler - zombie apokalypsa zmenila pomery v meste, zdá sa však že nastal čas na ďalšiu zmenu...v tejto sérii z môjho pohľadu zatiaľ najslabšie epizódy, ale v dnešnej dobe vyjadriť vlastný názor (nielen) na čsfd rovná sa verejnej poprave, takže prosím ctených užívateľov ktorých nemám v obľúbených aby to nečítali, v rámci zachovanie vlastnej psychickej pohody, mentálneho zdravia a zdravého úsudku. Svet v dnešnej dobe je tak nakazený pýchou že premieňa holubov na pávov. ()

By the Silver Water of Lake Champlain / Skincrawlers (2019) (S01E06) 

Skincrawlers - revolučná metóda ktorá pomáha ľuďom schudnúť a získať tak dokonalú postavu vďaka pijaviciam v priamom prenose má byť hlavným lákadlom televíznej šou. Iný redaktor však v živom vstupe varuje že zvieratá sa v čase zatmenia Slnka, ktoré má nastať môžu správať inak ako je ich zvykom... By the Silver Water of Lake Champlain - Rose nemá dobré vzťahy so svojim nevlastným otcom a ani mamou, pretože stále verí že legendárny Champ, príšera z jazera naozaj existuje, tak ako to tvrdil jej vlastný otec, ktorý pri pátraní po nej na jazere Lake Champlain zahynul...na čsfd epizódy uvedené v opačnom poradí ako boli odvysielané, respektíve v akom som sa k nim dostal ja, ale nepredpokladám žeby si dal niekto až takú námahu aby ich upravil iba preto aby poškodil meno tejto databázy. ()

Model Kid / Public Television of the Dead (2021) (S02E01) 

Model Kid - malý Joe nemá príliš veľa kamarátov a tak sa utieka do sveta hororových filmov a figúrok. Jeho situácia sa ešte zhorší potom ako jeho mama umrie na rakovinu a starať sa oňho začnú jeho teta a strýko Kevin, veterán z Vietnamu so sklonmi k násiliu...za figúrku "skatera" v úplnom závere má táto "dvojepizóda" hviezdičku naviac...Public Television of Dead - v jednej z talkshow vo verejnoprávnej televízii chce redaktor predstaviť starú knihu. Ako zistí jedná sa o legendárnu Knihu mřtvych...s touto epizódou by mohli mať problém fanúšikovia Evil Dead, ak to človek berie ako tak ako to zrejme autori mysleli - pocta filmu, aj keď mierne uletená - pobaví sa celkom dobre. ()

Dead and Breakfast / Pesticide (2021) (S02E02) 

Dead and Breakfast - súrodenci sa zúfalo snažia prilákať ľudí do svojho penziónu o ktorom tvrdia že v §om ich babička zabila množstvo ľudí a na pomoc si zavolajú mladú influencerku...Pesticide - deratizér dostáva od pána Murdocha lukratívnu ponuku na vyhubenie škodcov...škoda najmä záveru druhej poviedky, mohlo to byť podstatne lepšie. ()

The Right Snuff / Sibling Rivalry (2021) (S02E03) 

The Right Snuff - dvaja astronauti na vesmírnej lodi Oculus dostanú pokyn zo Zeme aby kontaktovali mimozemskú rasu. Prvý kontakt však môže nadviazať len jeden z nich...Sibling Rivalry - študentka Lola prichádza za svojou učiteľkou s tým že je presvedčená sa ju jej starší brat Teddy snaží zabiť...prvý príbeh skôr poučný, druhý určený teenagerom, suma sumárum priemerné príbehy. ()

Pipe Screams / Within the Walls of Madness (2021) (S02E04) 

Pipe Screams : majiteľka bytového komplexu v ktorom bývajú prevažne cudzinci zavolá údržbára aby v suteréne opravil potrubie ktoré sa pravdepodobne upchalo...Within The Walls of Madness - advokátka a autorka kníh prichádza do väznice za mužom obvineným z vraždy aby si vypočula jeho verziu o udalostiach na výskumnej stanici 511...v prvej epizóde máme rasizmus, v druhej nedeľnú náboženskú školu, takže konečne je všetko tak ako má v dnešnej dobe byť. Prvý príbeh o poznanie lepší,k vzhľadom k nehercom a rozpočtu však znesiteľné. ()

Night of the Living Late Show (2021) (S02E05) 

Night of the Living late show : Simon vytvoril virtuálnu realituvďaka ktorej sa dokáže stať súčasťou svojich obľúbených filmov. Jeho nadšenie z vynálezu však nezdieľa jeho manželka Renee...Horror Express je fiom z roku 1972 a ako spomína Renee, kto ten film pozná...to Noc oživlých mŕtvol je už iná káva. Výnimočne iba jeden príbeh v sérii. ()

Mums / Queen Bee (2021) (S03E01) 

Najmä vďaka poviedke Mums solídne 4*, ona sama o sebe by to mala za 5*, druhá je o poznanie slabšia a svojim spôsobom iba štandartná v rámci tohto projektu. ()

Skeletons in the Closet / Familiar (2021) (S03E02) 

Výstižný komentár majo007, prvá epizóda ktorá sa odohráva v spomínanom múzeu rekvizít vzdáva hold tophororom a vôbec tu nevadí skopčené Psycho, kostlivec z Iasona a Argonautov či Kubrickovo Osvietenie, bohužiaľ druhá poviedka je strašná bieda a tak treba ísť objektívne s hodnotením nižšie. ()

Time Out / The Things in Oakwood's Past (2021) (S03E05) 

1.Vďaka zázračnej skrini ktorú zdedí sa mladému mužovi podarí cestovať časom, všetko má však svoju cenu...2.V mestečku Oakwood sa po rokoch rozhodnú otvoriť časovú schránku a pozrieť sa na to, aký odkaz im zanechala staršia generácia...animovaná verzia predsa len o niečo slabšia, stále však solídny kúsok. ()

Episode 1 (2023) (S04E01) 

1.Dvadsať minút s Cassandrou - mladej žene zaklope na dvere žena s prosbou o pomoc.Vysvytne že Cassandru prenasleduje monštrum...2. Úsmev - Počas večere s manželkou známy reportér a fotograf dostane do rúk zaujímavú fotografiu... ()

Episode 2 (2023) (S04E02) 

1.Klobúk - kríza nie veľmi úspešného spisovateľa privedie do knižnice kde objaví klobúk svojho staršieho kolegu, ktorý je jeho vzorom...2. Grieving Process - po vážnej autonehode robí muýovi starosť stav jeho manželky, ktorá odmieta komunikovať s okolám, jesť a dokonca aj chodiť... ()

Reklama

Reklama