Reklama

Reklama

Hotel Transylvánia: Transformánia

(neoficiálny názov)
  • Česko Hotel Transylvánie: Transformánie (viac)
Trailer 2

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! Drak a Johnny ve svých nových, nesourodých tělech se musí spojit a najít lék. S pomocí Mavise a Drakovy party hledají způsob, jak se změnit do původní podoby, než se jejich proměna stane trvalou. (Prime Video)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (77)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Hotel Transylvania: Transformania" podľa všetkého uzatvára veľkú filmovú sériu o monstrách a ich živote v čarovnom hoteli. Ja som osobne asi nikdy nebol veľkým fanúšikom tejto série. Najmä vďaka tej strelenej počítačovej animácii (a to sa nejako nezmenilo... Johnnyho energetické pohyby sú niekedy fakt strašné) a faktu, že Mavis dokopy bola veľmi nudnou postavou, ktorá len bola vždy nástrojom pre posúvanie príbehu. Ale akosi musím povedať, že tentokrát sa tu dostalo niekoľko tak dobrých fórov, že som sa na tomto filme asi smial zo všetkých najviac. Možno vďaka tomu, že sa trošku vymenili role a potom tie situácie pôsobia úplne inak. Draculovo utrpenie počas toho "výletu" je skutočne podľa mňa celkom sranda. Príbehovo to neprináša dokopy nič nové, postavy sú dokopy tie isté čo sme mali v minulosti, nikoho nového sa moc nedočkáme. Neviem ani prečo som si to vlastne tak užil. Možno som bol na tento film nejako naladený, alebo mi proste sadol ten šialený humor, čo sa tu objavil. Neberte ten pozitívny rating z mojej strany moc vážne, osobne si myslím, že ak nemáte radi klišé, tak to skutočne bude pre vás ťažké sledovať. Lebo toto sa dá predvídať od A do Zet a nemá to moc originálnych nápadov. Ale bavil som sa. Takže tak. Hodnotenie: B- ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Hotel Transylvania 4. Najprv som si pomyslela, no čo tam vedia ešte nové vymyslieť a čuduj sa svete, aj štvrtý diel baví :-) a dokonca je to aj celkom originálne. Tentokrát si Dracula vyskúša, aké to je byť smrteľným človekom a naopak Johnny zistí, aké výhody a nevýhody to má, keď sa z neho stane drak. Spoločne sa vydávajú na dobrodružnú cestu do džungle. Pekné 3*. Bude aj piate pokračovanie? ()

Reklama

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Zcela zbytečné pokračování, které vyjma několika vydařených gagů a povedené animace prostě nemá čím zaujmout. Tohle je zkrátka jeden z těch případů, kdy nezkrotná touha po větším zisku zcela zastínila potřebu nějakých kvalitnějších filmových ingrediencí. Škoda. „We are expanding the hotel!” ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Pro rodinku Drákulových jsem měl vždycky slabost a ačkoliv se tu jde viditelně co se týče smysluplnosti příběhu dolů, i čtyřka mě celkem bavila a i když se změnil po třech dílech režisér, přijde mi to kvalitativně na stejné úrovni. Nejvtipnější na tom je vyhazov Adama Sandlera z finančních důvodů a najmutí imitátora, takže to vlastně vůbec není poznat. Další díl bych si klidně rád za pár let dal, snad se prodej filmu Amazonu Soňákům vyplatil. ()

MrHlad 

všetky recenzie používateľa

Monstra se promění v lidi, Johnny se promění v monstrum a všichni musí zjistit, že rodina je to nejdůležitější na světě, i když si občas její členové nerozumí. Čtvrtý Hotel Transylvánie dělá to samé, co předchozí tři filmy. Jenže v nich ta grotesknost a přepálenost fungovala o dost lépe než tentokrát. Čtyřka občas působí jako film, kde se tvůrci rozhodli nezkoušet nové nápady a namíchali devadesát minut z toho, co fungovalo minule plus přidal na řevu a křiku. Transformánie je asi nejuřvanější film, jaký jsem kdy viděl. Ale pokud pořád nemáte téhle party dost, mohli byste být spokojení. Hraje se tu na jistotu tak moc, až mě to tentokrát poprvé regulérně nudilo. A vlastně i dost otravovalo. . ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (12)

  • Griffin (David Spade) v prvom filme spomína, že má kučeravé a ryšavé vlasy. Keď v tomto filme na seba Griffin vezme ľudskú podobu, ukáže sa, že to je skutočne tak. (belinko)
  • Film začína a končí pohľadom na stavajúci sa hotel Transylvánia. (belinko)

Reklama

Reklama