Reklama

Reklama

Traja nindžovia v zábavnom parku

  • Česko 3 nindžové v zábavním parku (viac)

Obsahy(1)

Traja utáraní a neposední bratia, pätnásťročný Rocky, štrnásťročný Colt (Michael O´Laskey) a osemročný Tum Tum (James Paul Roeske) Douglasovci trávia prázdniny u starého otca Moriho a usilovne trénujú bojové umenie nindžov.
Jedného dňa sa vyberú so susedkou, trinásťročnou Amandou Morgan-Greenovou (Chelsey Earlywineová), dcérou odborníka na filmové triky, do zábavného parku Mega Mountain, aby sa konečne aj poriadne zabavili. Rozptýlenia si síce užijú vyše hlavy, ale celkom iného, ako predpokladali.
V tom istom čase sa totiž do parku vyberie aj teroristka Medusa, ktorá velí svojej malej armáde nindžov. So svojím hlavným poskokom Lotharom Zoggom chce obsadiť riadiace centrum parku a žiadať výkupné desať miliónov dolárov.
Polícia a FBI bezradne postávajú pri parku, a tak sa zdá, že jediní, kto sa môže bande postaviť na odpor, sú Rocky, Colt a malý Tum Tum s pomocou Amandy a bývalej televíznej hviezdy Davea Dragona. Medusu a jej bandu čakajú veľmi horúce chvíle, s ktorými vo svojich drzých plánoch nepočítali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

vincent

všetky recenzie používateľa

Nedá sa nezaradiť medzi Ztko. Je to asi prvý rodinný film, ktorý radím na dno kinematografie. Hulk Hogan pobehujúci v červených riťopleskách, tona nelogických situácií a hnusné malé deti, ktorým som prial aby niekde spadli a napichli sa cez anus na nejakú hrubú kovovú tyč. Keď to zrátame dostaneme z toho svojskú zábavu, ktorej človek musí prísť na chuť. ()

Standito odpad!

všetky recenzie používateľa

Smrtonosná pasca pre najmenších, ale neručím za to, že to nebude mať na nich trvalé psychické následky. Že sa na natáčanie tohto projektu dali deti pochopím, ale IQ zvyšného štábu asi nepresahuje ani stovku (ehm, vlastne 50, ak prirátame mínusovú inteligenciu scenáristu). TOTO SA MUSÍ ZAPÍSAŤ DO ANÁLOV HISTÓRIE KINEMATOGRAFIE... ()

Reklama

Triple H odpad!

všetky recenzie používateľa

Dovolím si zacitovať jedného fanúšika z koncertu Metallicy - "Jo, ty vole. Todleto je pecka!". Toto nemá chybu. Prečítajte si názov filmu EŠTE RAZ! TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU! To hovorí za všetko. Hulk Hogan v plnej paráde ukazuje nedostatok svojej súdnosti. Predstavte si ako dostal na stôl scenár s názvom TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU. Namiesto, aby ho hodil do koša, starý Hulk spozornel a povedal si - "To je ončo! To je film!" Ja normálne nenachádzam slov. Odpad iste, ale treba to vidieť. TRAJA NINDŽOVIA V ZÁBAVNOM PARKU!!!!!! ()

JosefTomas 

všetky recenzie používateľa

Omluvte vulgaritu, ale jinak to nejde. Větší debilitu totiž neznám. Ten film je totiž mé guilty pleasure a náhražka drog i alkoholu. Takže když se chci legálně a bez následku na zdraví sjet (i když, kdo ví, jaký to na mě má následky), pustím si tento film a jsem úplně v prdeli. Vypatlaný scénář, debilní herci a vlastně úplně všechno v tomhle filmu. Ještě najít nějaký film pro formu masochismu a mám kompletní sbírku pro všechny situace. ()

tsatsiki 

všetky recenzie používateľa

Nechápu hodnocení mnohých z vás.toto je opravdu povedená akční podívaná, sice pro děti, ale neurazí ani dospělého. Noví herci ukazali, že umí ninja umění jako jejich předchůdci a musím říct, že pokud neměli dubleri, tak jim to šlo na výbornou.Za ninja umění, za výkony hl.hrdinů a za Hulka Hogana dávám 4* ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (6)

  • Jediný film série, v ktorom stvárnila zápornú postavu žena. (m.a.t.o.)
  • Napriek tomu, že pri natáčaní bolo k dispozícii viacero dablérov, väčšinu kaskadérskych kúskov zvládli herci sami. (m.a.t.o.)
  • Film sa natáčal v zábavnom parku Elitch Gardens v Denveri a pre potreby natáčania bol kompletne prerobený. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama