Reklama

Reklama

Traja nindžovia v zábavnom parku

  • Česko 3 nindžové v zábavním parku (viac)

Obsahy(1)

Traja utáraní a neposední bratia, pätnásťročný Rocky, štrnásťročný Colt (Michael O´Laskey) a osemročný Tum Tum (James Paul Roeske) Douglasovci trávia prázdniny u starého otca Moriho a usilovne trénujú bojové umenie nindžov.
Jedného dňa sa vyberú so susedkou, trinásťročnou Amandou Morgan-Greenovou (Chelsey Earlywineová), dcérou odborníka na filmové triky, do zábavného parku Mega Mountain, aby sa konečne aj poriadne zabavili. Rozptýlenia si síce užijú vyše hlavy, ale celkom iného, ako predpokladali.
V tom istom čase sa totiž do parku vyberie aj teroristka Medusa, ktorá velí svojej malej armáde nindžov. So svojím hlavným poskokom Lotharom Zoggom chce obsadiť riadiace centrum parku a žiadať výkupné desať miliónov dolárov.
Polícia a FBI bezradne postávajú pri parku, a tak sa zdá, že jediní, kto sa môže bande postaviť na odpor, sú Rocky, Colt a malý Tum Tum s pomocou Amandy a bývalej televíznej hviezdy Davea Dragona. Medusu a jej bandu čakajú veľmi horúce chvíle, s ktorými vo svojich drzých plánoch nepočítali. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Mildas1

Mildas1 (hodnotenie, recenzie)

Tak ze všech těch 3 nindžů je tenhle asi nejhorší. Nezachránil to ani svalovec Hulk Hogan a nezachrání to ani prsatá Loni Anderson. Tak mi nějak uniká cílová skupina potencionálních diváků. Snad jen díky setrvačnosti to nepošlu rovnou do odpadu, ale na jednu hvězdičku by tam mělo být aspoň něco. Takže kdyby to šlo, tak půl hvězdičky.

Reklama

Reklama