Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Už je to rok, co Avengers zachránili svět a všichni lidé se vrátili, ale bolest z minulosti jen tak nezmizí. S tou se nyní potlouká Clint Barton (Jeremy Renner). Po ztrátě Nataši se snaží na vše zapomenout, ale ona minulost ho dostihne, když se bude muset postavit svým bývalým nepřátelům jako Ronin. To musí vyřešit včas, protože slíbil rodině, že se vrátí na Vánoce domů. Do toho všeho se ale zaplete mladá dívka Kate Bishop (Hailee Steinfeld), která chce pomáhat lidem a chránit město také, protože je jeho velká obdivovatelka. Clint a Kate proto spojí síly, protože nepřítel je větší, než se zdá. (HanzoBureshi)

(viac)

Recenzie používateľa MERKATtv k tomuto seriálu (6)

Hawkeye (2021) 

Seriál je fajn. Väčšinu času ma bavil, Kate a Hawkeye majú skvelú chémiu. Yelena je skvelá postava a ukazuje svoj pravý potenciál. Sú tu síce dve výplňové epizódy ktoré nič k deju neprinášajú. Taktiež postava Echo jej celý charakter je iba o tom že je postihnutá a že tvorcovia chceli byť "woke". Kebyže má aspoň nejaký charakter alebo niečo prečo by som sa mal oňu zaujímať tak by to bolo super len ona sa chová celý čas ako úplná mrcha. Okrem postihnutia nič neprináša a je mi to ľúto lebo mohli to zvládnuť lepšie a tie dve nudné epizódy spraviť na prehĺbenie jej príbehu alebo ukážku jej hereckého potenciálu. Toto mi naozaj prišlo ako keby si Disney iba odfajkol jednu časť zo zoznamu čo im ešte v MCU chýba. To nejdem ešte ani hovoriť že dostane vlastný seriál :D Stále si myslím že seriál bol skvelí a páčilo sa mi ako zapájali do príbehu obyčajných ľudí, akcia bola super a Yelena a Kate Bishop sú skvelá a vtipná dvojca. Kebyže sa tvorcovia nesnažia dať do každej epizódy trápny cliffhanger alebo si dajú záležať na postavách ktorým budujú priestor tak by to bolo lepšie. Preto si myslím že jediná zlá vec na tomto seriáli sú cliffhangery a celá Echo príbehová linka. Tieto dve veci mohli určite vylepšiť. ()

Hrdinům se vyhýbej (2021) (E01) 

Akcia je super a zábavná. Páči sa mi ako ukázali útok na New York z pohľadu obyvateľa. Pripomenulo mi to Batman vs. Superman ako tam Batman behal pomedzi zranených ľudí. Príde mi že origin story Kate Bishop mohol byť zaujímavejší ako iba to jedno dievča ktoré bolo najlepšie vo všetkom čo kedy urobilo. Je to taká low budget Huntress z Birds of Prey :D Inak to bolo zábavné, moc sa toho síce nestalo ale stále, bolo to fajn. ()

Na schovku (2021) (E02) 

Je to fajn. Akcia je stále zábavná a postavy zaujímavé. Už by síce mohli ten dej rozbehnúť ale čo už. Toto mi celkovo vadí na MCU seriáloch že hrozne dlho trvá kým sa naplno rozbehnú. Uvidíme či tretia epizóda bude úplne inde ako tieto dve. ()

Ozvěny (2021) (E03) 

Ako sorry ale Echo sa do tohto nijako nehodí. Prečo je proste šéfkou nejakého ruského gangu nedáva to žiadny zmysel. Iba dávajú priestor postave aby pomaly odhaľovali Kingpina. Zase z nejakej postavy spravili "Terminátora" a ešte k tomu je to postihnutá Indiánka aby to bolo poriadne diverzné. Neviem no uvidím či sa ešte predvedie ale v tomto dieli má vôbec neoslovila a prišla mi brutálne navyše. Celkovo celý diel sa nič nedeje iba tam bola akčná naháňačka ktorú ľudia veľmi vychvaľujú. To že sa tam dlho naháňajú a strieľajú šípy po sebe neznamená že to je dobrá epizóda. Napr. Konečne sa začne dačo zaujímavé diať a oni vtedy ukončia epizódu. Ako fakt ten koniec bol fakt celkom trápny ani poriadny cliffhanger to nebol :D Akcia dobrá ale príbehovo nič moc táto epizóda. ()

Ronin (2021) (E05) 

Zatiaľ najlepšia epizóda, Florence Pugh je v tejto epizóde skvelá a dúfam, že po tomto seriáli bude Yelena v MCU častejšie v dvojici s Kate Bishop. ()

Tohle mají být Vánoce? (2021) (E06) 

Túto epizódu som si naozaj užil a veľmi ma bavila ale na konci sa tvorcovia rozhodli spraviť niečo čo podľa mňa nahnevá veľa fanúšikov. Naozaj dúfam, že to je iba nejaký prank lebo toto by bolo asi fakt najhoršia vec čo mohli urobiť. Akcia je inak úžasná a Hawkeye má zo všetkých MCU seriálov najlepšie finále. ()

Súvisiace novinky

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Marvel bude testovat binge-watching

Marvel bude testovat binge-watching

17.05.2023

Šéfové studia Marvel a Disney Kevin Feige a Bob Iger sice utěšovali veřejnost, že hodlají se seriálovým obsahem na Disney+ maličko ubrat, zejména v oblasti komiksů, přesto nás už v létě čeká… (viac)

Daredevil a Kingpin se vrátí

Daredevil a Kingpin se vrátí

08.07.2022

Dobré zprávy pro fanoušky Daredevila s tváří Charlieho Coxe (Hvězdný prach, Teorie všeho), první větší návrat populárního superhrdiny, ale i jeho úhlavní nemesis Kingpina v podání Vincenta D’Onofria … (viac)

Reklama

Reklama