Reklama

Reklama

Loki

(seriál)
  • USA Loki
Trailer 1
USA, (2021–2023), 10 h (Minutáž: 42–59 min)

Tvorcovia:

Michael Waldron

Predloha:

Stan Lee (komiks), Larry Lieber (komiks), Jack Kirby (komiks)

Kamera:

Autumn Durald

Hrajú:

Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Richard E. Grant, Gugu Mbatha-Raw, Owen Wilson, Cailey Fleming, Michael Rose, Wunmi Mosaku, Sasha Lane, Eugene Cordero (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(12)

V seriáli Loki od Marvel Studios odohrávajúcom sa po udalostiach filmu Avengers: Endgame nepredvídateľný záporák Loki (Tom Hiddleston) pokračuje vo svojej role boha falošnosti. (Disney+)

Recenzie používateľa Dolby.130 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2021) (S01) 

Tak máme za sebou ďalší MCU seriál. Musím povedať, že zatiaľ ten najlepší. V prvej sérii Lokiho nedostávame toľko akcie a bojových scén ale to až tak nevadí. Tu sa to skôr zameriavalo na postavy a vzťahy medzi mini. Veľa sa rozprávalo ale dialógy boli fakt zaujímavé pre to mi to vôbec nevadilo. Teším sa na pokračovanie Lokiho a aj na celý dopad poslednej epizódy na 4. fázu MCU. Ale priznám sa, že som ostal fakt nahnevaný po poslednej epizóde, veľa otázok žiadne odpovede ale samotná epizóda skvelá. Proste toto bude ukrutné čakanie na ďalšiu sériu ale fakt sa teším. Prvá séria sa mi páčila sympatické postavy perfektná chémia medzi postavami, dokonalý vizuál, perfektná hudba (celý soundtruck), triky super, nečakané zvraty dokonalé napätie, ktoré ma držalo v kresle ako pripútaného. Tu dávam 100% za prvú sériu proste úžas. ()

Lamentis (2021) (S01E03) 

Seriál Loki je zatiaľ veľmi podarený. Prvé tri epizódy ma veľmi bavili. Tempo je síce pomalé, veľa sa kecá ale je to k veci, hýbe sa po troche to a zaujíma ma to. Postavy spolu fungujú, sú sympatické a zaujímavé. Hudba je skvelá, efekty sú ako vždy na úrovni o tom niet pochýb, dialógy sú super. Teším sa na ďalšie diely a na všetko čo sa tam ešte stane. Tento diel bol skvelý. Boli sme celý čas na zaujímavej planete a sledovali sme ako sa zbližovali teda spoznávali Loli a Sylvie. Dej sa síce veľmi nepohol čo až tak nevadí lebo táto epizóda bola úžasná a koniec ostal taký, že okamžite chcem novú časť. Ale počítam, že ďalšie epizódy sa pohneme pomaly ďalej, dozvieme sa niečo viac o Time Keepers a TVA. ()

Súvisiace novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (viac)

Daredevil nabírá nové tvůrce

Daredevil nabírá nové tvůrce

29.10.2023

Nedávno vyšla zpráva, že Marvel kompletně překopává svoji televizní strategii a uchýlí se nyní k tradičnímu formátu pilotů, showrunnerů a tzv. writer’s room (menších skupinek scenáristů, kteří mají… (viac)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Reklama

Reklama