Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozprávkový príbeh Popolušky (Camila Cabello), ktorá túži po tom, aby sa mohla slobodne rozhodovať a hlavne mať svoj obchod s vlastnoručne ušitými šatami. V tom jej však bráni jej macocha Vivian (Idina Menzel), ktorá jej sny likviduje hneď v zárodku, pretože sa podľa nej vôbec nehodí, aby dievča o niečom snívalo alebo aby svoje sny naplnilo. Popoluška si v pivnici šije šaty a chce ísť na ples, ktorý vyhlásil kráľ Rowan (Pierce Brosnan), pretože by tam mohla získať kontakt na niekoho, kto jej pomôže jej sen uskutočniť. Na plese však stretne princa Roberta (Nicholas Galitzine) a jej život sa dramaticky zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (76)

silentname 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že Váš názor na film "Cinderella" bude závisieť od viacerých faktorov. Pravdou je, že táto verzia je skutočne veľmi "iná" oproti tomu, čo sme mali možnosť v tomto príbehu vidieť. Nebudem to nejako veľmi rozoberať, no povedzme si minimálne, že sú určité dôvody, pre ktoré sa nájdu ľudia, pre ktorých bude toto absolútna rozprávková nočná mora. A ak ste jedným z tých divákov, odporúčam sa tomuto radšej vyhnúť. Všetko vám dobre vysvetlí komentár užívateľa M.i.k.e. Mňa osobne toto spracovanie nejako výrazne neotravovalo. Je pravda, že sú tu fóry, ktoré padnú trošku mimo a podľa mňa sú tu aj postavy, ktoré sú pre príbeh vysoko nepodstatné a rovnako sú tu občas aj celkom zaujímavé narážky na iné produkty (nie som si istý, či bolo cieľom tejto rozprávky adresovať seriál "The Handmaids Taleale pôsobilo to tak). Myši tentokrát pôsobia, že potrebujú len ponožky Dedoles a atmosféra rozprávky je úplne iná, než by sme čakali. Tentokrát z toho úplne vypadáva emocionálna rovina, kde by sme Popoluške nejako výraznejšie fandili, lebo sa nachádza v hroznej situácii. A film sa to reálne ani nepokúšal spracovať, lebo sa rozhodol, že tu musia byť iné názory, s ktorými by to úplne nekorešpondovalo. Je to jeden zvláštny film, ktorému musím uznať, že sa to rozhodol poňať inak, no miestami to pôsobí viac divne ako úprimne. Osobne by som radšej povedal, aby ste si pozreli iný film s modernou Popoluškou. "Ella Enchanted". Nemyslím si, že som úplne zabil svoj čas a myslím si, že je zaujímavé trošku upravovať látku, ktorú už poznáme, no miestami to bolo na mňa trošku moc. Hodnotenie: C+ ()

ER 

všetky recenzie používateľa

Ouvej, už po 20 minutách jsem začal přemýšlet, zda má smysl se dodívat. Muzikálové aranžmá známých fláků se s dějem minula. Dialogy prostoduché, děj bez invence. Tady jde o snahu převést tuto tradiční pohádku do moderního pojetí, bohužel jen prostřednictvím hudby a herců, kteří ani nevěděli, jak to mají hrát. Tohle chtělo Buze Luhrmana. ()

Reklama

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Bohuvďaka, že som toto nepustil svojej dcérke, ako som to pôvodne mal v pláne a najprv som si skúsil popretáčať, či to zvládnem aj ja. Majte ma za rasistu alebo homofóba, ale urobiť z víly "čiernu buznu"? WTF? Nedávam odpad len za snahu, ale týmto ja kŕmiť hlavu svojej dcérky nebudem. Je mi na grcanie z tej "akože" invencie niektorých filmárov, že si myslia, že keď nabúrajú stereotypy, tak budú in. Malé prekvapenie. Hovno in, len na seba upozornia, že sú príliš rizikoví. Homofób možno som, ale rasista určite nie. Keby bola víla afroameričanka, ale podala by to s nejakou tou "gráciou", tak by som síce možno odfrkol ako pri sledovaní Luskáčika a štyroch kráľovstiev, ale ocenil by som aspoň ostatné kvality, ale takto je to kúsoček nad odpadom čisto z princípu a "jebnutosti" dnešnej doby. Niet nad klasické rozprávky, kreslené, na nič sa nehrajúce, krásne a pre deti aj rodinu. Toto je pre koho? Pre účastníkov Pride-u? ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

šance,že tohle hodně místních fobů nerozdejchá je dost veliká.Přeci jen Popelka je Kubánka,místo víly kmotřičky je tu černoch v šatech,dost se tu zpívá (a to včetně Pierce Brosnana) a nechybí tu ani James Corden.Já nicméně proti tomuhle modernímu zpracování nic nemám.Nečekal sem nic a překvapivě mi to sedlo do nálady.Písničky sází na jistotu jako Queen nebo Madonna a jejich zpracování je ok,vílák kmotřička je sympaťák,Popelka Cabello taky,místy je to až překvapivě vtipné a jediné co tvůrcům neodpustím je již zmiňovaný James Corden,kterého nemůžu v poslední době - těžko říct proč - vystát...60% ()

Sammya 

všetky recenzie používateľa

Já jsem celkem otevřená všem moderním zpracováním klasických příběhů, o tomhle filmu jsem věděla jen to, že je to moderní, muzikál a hraje tam Minnie Driver, ale nakonec se mi to líbilo. Je to vpravdě hodně moderní a pro někoho určitě až moc, ale na druhou stranu, ten film se vážně nesnaží o nic jiného, nepředstírá, že to chce být klasická pohádka nebo film, který se má brát vážně. Je to muzikálová komedie podke klasického příběhu a hlásí názory, které jsou mi blízké. Songy se mi hodně líbily, jedinou výjimkou je snad jen Pierce, ze kterého si tu dobře udělali srandu. Úplně nejsem nadšena z prince, takový nematný neslaný hezounek, ale aspoň zpívat mu šlo. A líbil se mi jiný než klasický konec, i když jsem ho očekávala. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (8)

  • Po filmu Zakletá Ella (2004) se jedná o další variaci příběhu o Popelce, kde zazní skladba „Somebody To Love“ od skupiny The Queen. Zatímco v Zakleté Elle ji zpívá Ella (Anne Hathaway), v Příběhu Popelky tato skladba zazní v podání prince Roberta (Nicholas Galitzine). (Joe16210)
  • První film od Columbia Pictures exkluzivně pro Amazon Studios. (Vitox)
  • Natáčení probíhalo v Pinewood Studios v Londýně. (noelcoward73)

Reklama

Reklama