Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rozprávkový príbeh Popolušky (Camila Cabello), ktorá túži po tom, aby sa mohla slobodne rozhodovať a hlavne mať svoj obchod s vlastnoručne ušitými šatami. V tom jej však bráni jej macocha Vivian (Idina Menzel), ktorá jej sny likviduje hneď v zárodku, pretože sa podľa nej vôbec nehodí, aby dievča o niečom snívalo alebo aby svoje sny naplnilo. Popoluška si v pivnici šije šaty a chce ísť na ples, ktorý vyhlásil kráľ Rowan (Pierce Brosnan), pretože by tam mohla získať kontakt na niekoho, kto jej pomôže jej sen uskutočniť. Na plese však stretne princa Roberta (Nicholas Galitzine) a jej život sa dramaticky zmení... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

frank1974

frank1974 (hodnotenie, recenzie)

OBSAH:Moderný filmový muzikál s odvážnym pohľadom na klasickú rozprávku. Naša ambiciózna hrdinka má veľké sny a s pomocou svojej báječnej krstnej matky sa ich snaží splniť.

na príspevok reagoval Sabrewulf, flanker.27

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnotenie, recenzie)

Poviem vám že v prípade tohto filmu ma to ani nesere lebo stačí vidieť fotky a je človeku hneď jasné že je to film typu Hanna Montana s troškou toho LGBTXYZ a toto ja nepozriem aj keby mi za to niekto platil.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnotenie, recenzie)

Tohle už je takový typ hardcore zvratku, že už musí být jasné, že je to nějaká provokace nebo tak něco. To už normální soudný člověk vážně myslet nemůže. Snad budou soudní aspoň lidi tady a nepustí to ani do modré. P.S. Popelka je pravděpodobně největší držka ze všech natočených Popelek.

flanker.27

flanker.27 (hodnotenie, recenzie)

Podle traileru: To není pro děti, ale pro zoufalé osamělé nezaměstnané ženy středního věku, co čtou takové ty knihy jako "Rozjeď svůj byznys", "10 rad, jak se stát úspěšnou" či bestseller "I veselé krávy mohou snít".

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Tvl, ten teplej černoch není vůbec karikatura na gaye. Si dělaj prdel. A lidi si začínali pomalu myslet, že gayové vypadají jako Luke Evans:)

na príspevok reagoval Lacike, esmo52

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Anne Boleyn ma konkurenciu. Tesim sa na komenty a prispevky v diskusii. :))

Reklama

Reklama