Reklama

Reklama

Show Billa Cosbyho

(seriál)
Komédia / Rodinný
USA, (1984–1992), 80 h 47 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrajú:

Bill Cosby, Phylicia Rashad, Keshia Knight Pulliam, Malcolm-Jamal Warner, Tempestt Bledsoe, Lisa Bonet, Chandra Wilson, Deon Richmond, Erika Alexander (viac)
(ďalšie profesie)

Série(8) / Epizódy(197)

Obsahy(1)

Pre manželov Cosbyovcov nastal veľký deň D. Začal sa školský rok a prišiel čas, kedy ich dve z detí odchádzajú na internát a oni si konečne budú môcť vychutnať chvíle pokoja. Ale tie netrvajú dlho, pretože Theo (Malcolm Jamal Warner) zabudol zaplatiť ubytovací šek na internáte a škola ho nemá kde prichýliť. Zlatým klincom programu je Denise (Lisa Bonetová), ktorá sa rozhodla prerušiť štúdium na vysokej škole. Už ju unavuje neustále naháňanie sa za vzdelaním, zistila, že pre tento spôsob života nie je stvorená. Svoju budúcnosť si predstavuje celkom inak a bez zbytočných stresov. Na návštevu prichádza Sondra (Sabrina Le Beaufová) s manželom Elvinom (Geoffrey Owens). Dozvedeli sa o bojovej atmosfére v domácnosti a po dôkladnom zvážení predkladajú Denise neodolateľnú pracovnú ponuku... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (113)

HarqAlAda 

všetky recenzie používateľa

Cosbyho humor mám rád. Celý seriál však nestojí len na ňom, čo je jednoznačné plus. Inteligentné, zábavné, milé a poučné. Mám podozrenie že vďaka tomuto seriálu veľa detí šlo študovať gynekológiu alebo právo ;) Hviezdička dole za to, že podobne ako väčšina seriálov v neskorších sériách začína trpieť opakovaním a recyklovaním. Typický predstaviteľ rodinného seriálu kde si nájdu svoje všetky generácie v rodine. ()

Pukancek 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je pre mňa seriál všetkých dôb :)) černošská rodina. Matka právnička, otec gynekológ... kopa detí na krku :)) a hlavne kopa kopa humoru. Tento seriál je pre mňa klasika. Ľutujem, že teraz to už v TV nebeží (ja viem, že sa to dá pozrieť aj na PC, ale to mi kazí celkovú atmosféru večera stráveného pri TV :) ) Keď už deti vyrástli a mohlo sa zdať, že seriál smeruje k akémusi stereotypu, oživila to malá Vanessa ;D Jej výstupy zbožňujem. Malé múdre dievčatko, ktoré dokáže každého udiviť! :) 5* z 5 a veľké ĎAKUJEM režisérom seriálu :))) ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Moje černéééé deti mají stáááále hlad... Tak toto bol vôbec môj prvý sitcom ktorý som videl kedysi začiatkom 90 rokov. Bill Cosby má svoje typické ksichty a grify pomocou ktorých dokáže vždy pobaviť aj keď samotná situácia nie je trebárs práve extra srandovná. Jasné, Huxtablovci sú zazobaná americká rodinka ktorá považuje každého človeka bez vysokej školy za podradného čističa hajzlov a zúrivo dbajú na bezchybnú plagátovú morálku, ale skoro vždy dokážu byť pri tom dosť vtipný, takže im to divák nevyčíta a jednoducho sa baví. Horšie sú na tom samozrejme epizódy kde sa viac moralizuje než hláškuje, to je v týchto seriáloch skrátka nutne zlo. Ale celkovo pohodička, bolo to fajn. ()

zablaga 

všetky recenzie používateľa

Poučný rodinný seriál, aké sa už teraz netočia. Show Billa Cosbyho má svoj vtip a celkovú inteligenciu, aj keď to nie je prelomová vec, budem na to v dobrom spomínať. Novšie série samozrejme už nestáli za veľa, ale hlavné je, že si to uchovalo svoju úroveň- čo sa už o dnešných sitcomoch povedať nedá. + tie ich svetre :D ()

sud 

všetky recenzie používateľa

Na tento seriál mám vzpomínky ještě z dětství se slovenským dabingem. Jako malý jsem se bavil, ale znáte to, v pozdějším věku už to tak vtipné přijít nemusí. Až pak po nějakém čase jsem v TV programu objevil reprízu. Podíval jsem se a skutečně se mi líbil i po letech. Někdy je srandy více, jindy méně, jak už to bývá. Nejlepší "černošská" komediální věc. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (32)

  • Cliff Huxtable (Bill Cosby) sa stal víťazom ankety "50 Greatest TV Dads of All Time". (rador)
  • V skutočnosti je Earle Hyman (otec Cliffa v seriály) iba o 11 rokov starší ako Bill Cosby. A Clarice Taylor, ktorá hrá Cliffovu mamu, je tiež iba o 10 rokov staršia ako Bill Cosby. A Phylicia Rashad je iba o 10 rokov staršia ako Sabrina Le Beauf. (rador)
  • Jedná sa o prvú šou, ktorá zobrazovala život černošskej rodiny vyššej triedy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama