Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (256)

Chen 

všetky recenzie používateľa

Skvělá akční jednohubka, která se s ničím nepáře, servíruje jednu přepálenou akční scénu za druhou, přidává hodně velkou porci absurdity, pubertálního humoru a chemie mezi (tentokrát) ústřední trojkou prostě funguje. Je patrné, že se herci na natáčení bavili a já se bavil také. Ne, není to přehlídka originality, ano, některé scenáristické veletoče jsou hodně over the top, ale všechny chyby přehlédnete díky ústřední trojici, která je prostě výborná. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Jestliže se mi první film zdál příliš dlouhý kvůli jedné zbytečné akční scéně, tenhle se mi zdál příliš dlouhý přinejmenším kvůli polovině filmu. Zabijákova žena & bodyguard se chvíli tváří, že bude jakousi velmi odlehčenou variací na bondovky, po chvíli se změní v parodii na ně a někdy v polovině filmu, kdy se hrdinové dostanou do Toskánska (a kdy už jsem bláhově doufal, že brzy bude konec), se stane parodií ne bondovek, ale sebe sama, v níž toho postava Ryana Reynoldse přežije více než Deadpool, Samuel L. Jackson a Salma Hayek se snaží mít dítě, jeden padoušský ďábelský plán střídá druhý, očividně zdrogovaní agenti Interpolu či jakých agentur si najímají zabijáky a bodyguardy jako na běžícím pásu a Řecko čelí apokalypse, protože Evropská unie je zlo přišlé ze samotných pekel. Aby to nebylo málo bizarní, snad každá postava mluví s nějakým více či méně hrozným přízvukem, což má být taky vtipné. Ale není. Nejednou jsem si vzpomněl na Casino Royale z roku 1967 nebo o dva roky starší Co je nového, kočičko?, což jsou vlastně velmi, velmi, velmi podobné šílenosti, jenomže u nich se aspoň bavím. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všetky recenzie používateľa

První díl byl pro mě takový experiment a dobře dopadl. A tady to fungovalo ještě líp. Jako jo, děj není nijak zvlášť komplikovaný. A měla jsem strach, že dva blázni budou celou dobu jenom křičet a bejt sprostý na Bryce (první polovina taková vážně byla), ale jak to šlo dál, užívala jsem si ti ještě víc. A jo, až uvidím podruhé, bude to blokem a propiskou a budu dělat čárky za slovo "fuck", ale užiju si to stejně jako poprvé. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $70miliónov║ Tržby USA $38,014,727║ Tržby Celosvetovo $70,094,113▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,062,991║ Tržby za predaj DVD v USA $4,075,246║ Sila, prvý diel bol pre mňa maximálne otravný a bohužial aj nezábavný. Tak prečo nie druhý diel. Prišlo mi to zas celé silené a hlavne trápne. Nič tu poriadne nefungovalo, dialógy suché a tupé, nehorázne zlá zlátanina. Bojoval som s tým a trpel som ako sviňa. /30%/ ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

O level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka. AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Kniha, kterou si Michael Bryce (Ryan Reynolds) čte na dovolené, je „The Secret“ od Rhondy Byrne. V České republice vyšla pod názvem „Tajemství“ a byl podle ní natočen i film. (BMW12)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama