Reklama

Reklama

Zabijakov osobný strážca 2

  • Česko Zabijákova žena & bodyguard (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Spolupráca so zabijakom Kincaidom z predchádzajúceho dielu zanechala na bodygardovi Bryceovi trvalé stopy. Jeho terapeutka mu preto nariadi na čas prísny zákaz používania zbraní a povinný oddych od práce ochrankára. Michael si však zaslúženú dovolenku dlho neužije. Na scénu totiž prichádza zabijakova žena, neslávne známa medzinárodná podvodníčka Sonia Kincaidová, ktorá je ešte drsnejšia, akčnejšia a zábavnejšia ako jej manžel a pre telesného strážcu má pripravenú novú nebezpečnú úlohu. Namiesto pokojného relaxu pri mori čaká na Michaela bláznivý road trip plný automobilových naháňačiek, výbušnín, barových bitiek, ruských gangstrov a talianskej mafie, ktorá je schopná všetkého. To je však ešte len začiatok. „Ostrá trojka“ sa postupne zaplieta do svetového sprisahania, za ktorým stojí psychopatický miliardár s tvárou Antonia Banderasa. Takúto dovolenku by asi žiadny terapeut neschválil… (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 1

Recenzie (255)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

O level, možno aj o dva slabšie ako zábavná jednotka, celá tá zápletka nedáva žiadny zmysel, všetko sa nasilu ohýba tak, aby sa (ako vraví Critical Drinker) "mohol odohrať zvyšok filmu", 80% pokusov o humor ide úplne vedľa a dokonca aj moja milovaná Salma, kráľovná všetkých MILFiek, je pol filmu iba otravná hysterka. AVŠAK... je to nabité veľmi solídnou a až absurdne krvavou akciou, Reynolds a Jackson majú výbornú buddy chémiu, párkrát som sa schuti zasmial a Salma je tú druhú polovicu filmu čarovná, najmä v scénach s "bývalým milencom" Banderasom, z ktorých cítiť, ako radi boli zase spolu na plátne. Za mňa teda v pohode letná výplachová jednohubka. Viackrát si to nepozriem, ale už som v živote zabil 90 minút aj horšími spôsobmi. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

"Kvalita" humoru je na podobnej úrovni ako u jednotky. Len väčší priestor dostala Salma Hayek, ktorá boduje svojou vulgárnosťou. A samozrejme poprsím, ktoré ošmatá Samuel L. Jackson, tak aj Ryan Reynolds. Čo vôbec nefunguje, tak to je účasť dvojice Morgan Freeman a Antonio Banderas. Navyše aj akcia je menej vydarená (dosť ošulená neprehľadnými strihami) a triky pôsobia občas vyložene lacno. Pocitovo slabšie ako jednotka, no stále vlastne v jej kategórii, teda podpriemerná akčná komédia, ktorá má miestami vydarené momenty. ()

Reklama

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

V druhém díle o nevyrovnaném bodyguardovi a přisprostlém zabijákovi a jeho ještě přisprostlejší ženě se dějová linie posunula od "bromance" k jakési "relationshi(p/t) romance", čímž film tak trochu ztratil na atraktivnosti a svěžesti jedničky. Přesto mě dvojka stále dokázala dostatečně pobavit a celkem i napnout skrze slovní a fyzické přestřelky, všelijaké narážky a slušně dávkovanou akci. Osobně bych film zkrátil tak o patnáct minut a vystřihl plkání o rodině. Postava záporáka byla spíše do počtu, což je možná trochu škoda, na druhé straně mě ale potěšila menší rolička pro Morgana Freemana. ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Moc nevím, kde se stala chyba, jelikož jednička mě tenkrát v kině hodně bavila a až do poslední chvíle jsem nevěřil, že to bude úplná s*ačka, jak naznačují takřka veškeří pisatelé o filmech. Ovšem skutečně je to minimálně o dva řády slabší a scénář je napsaný tak neskutečně odfláknutým způsobem a protkán těmi nejprimitivnějšími fóry (hlavně na prsa Salmy Hayek, jo všimli jsme si, pořád jsou výstavní), až mě to fakt neskutečně otravovalo. Hlavní čtyřka v pořadí je úplně v pohodě a za každých okolností si zahraje svůj průměr, k mému překvapení mě tu tolik nebavil Samuel L. Jackson, ovšem je tu ještě Frank Grillo, kterého mám celkem rád, ale tady je vážně špatný; samozřejmě patrně vlivem jeho napsané postavy. I tak mě mrzí, že dvojka Zabiják & bodyguard finančně neuspěla, ale pokud by měla být trojka ve stejném duchu, asi jí už nechci. Dokoukáno nadvakrát a ačkoliv nemůžu říct, že bych se nějak nudil, absolutně nic až na pár fórů (pořád mě Reynolds neomrzel) mě nevytrhlo z letargie. Uvidí se asi až u dalšího filmu, jestli je Patrick Hudges k něčemu, nebo na velké filmy nemá. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie filmu, ktoré nikto nechcel vidieť a žiadneho dospelého s normálnym vkusom nebude baviť. Tentokrát už ústredné trio tam na seba celý čas kričí, háda sa a fuckuje a niekde medzi tým hurhajom mal byť asi humor, ale ja som ho nenašiel. Neakčné scény sú regulérne peklo. Dej nedáva zmysel, záporák Banderas pripomína trápnu karikatúru z nejakej grotesky. Salma sa mi tým nonstop fuckovaním totálne sprotivila. Reynolds mi už v tejto ukecanej otravnej škatulke lezie na nervy. Veľká stretávka dvoch AA (afro amerických) legiend tiež za veľa nestojí. Takže to jediné, čo ma celkom bavilo, bola akcia. Nič extra pamätné, ale je to solídny priemer s dostatkom krvi a reálnymi kaskadérskymi kúskami. Akurát za tie CGI výbuchy by sa hanbili aj v Asylume. Trojka snáď vďaka mizerným tržbám nebude. 4/10. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (14)

  • Natáčení začalo 2. března 2019. Probíhalo v Chorvatsku, Itálii, Bulharsku, Slovinsku a Anglii. (Varan)
  • Když řekne Michael (Ryan Reynolds) o Sonie (Salma Hayek), že by byla hrozná matka, zmíní panenku Chuckyho z hororové série Dětská hra. (Duoscop)
  • Tržby ze severoamerických kin dosáhly 38 milionů amerických dolarů, z celosvětových 70,1 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (viac)

Reklama

Reklama