Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Emily řeší na módní přehlídce ve Versailles dilema při konfliktu, který může rozhodnout o budoucnosti Savoiru i jí samotné. (Netflix)

Recenzie (5)

Hyssi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rozhodně nejlepší díl celé druhé řady. Čekal jsem už zakončení sériálu, ale dočkáme se třetí řady. Zakončení s Gabrielem byla topovka, to že si Sylvie otevře novou pobočku jsem už vůbec nečekal. Díl byl prostě famózní, ovšem jediná nudnější část byla ta přehlídka, ale tak to nevadí :v... [89 %] ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne som sa dopracovala k finálnej epizóde druhej série EMILY IN PARIS. Išlo mi to ako v lete na saniach, čiže až tak ma to nebavilo, ale ako oddychovka na tú polhodinku fajn. Epizóda French Revolution bola aj dobrá, aj zlá. Moje highlights sú vystúpenie Mindy s kapelou - ten song bol super, veľmi sa mi to páčilo. Neviem, či ozaj spieva Ashley Park, každopádne má krásny hlas. A potom finále - rozhovor Emily s Mindy a úplne na záver monológ Emily, keď zaklope na dvere Gabrielovi. Módna prehliadka vo Versailles bola hrozná, pokazili tým celkový dojem z finálnej epizódy, strašne ma to nebavilo. SPOILER: OK, nie je jasné, ako sa Emily rozhodne, ale keď vieme, že sú ďalšie série, potom je nadmieru jasné, že Emily sa do Chicaga nevráti. Jedine žeby zmenili názov seriálu! Emily: "I used to be so decisive. I used to want the things that I should want. And ever since I moved to Paris, my life has just been chaotic and dramatic and complicated. And it's also been just so incredible and beautiful too. In Chicago, I had a career path and a life plan, and I didn't fall in love with my friend's boyfriend." Mindy: "This isn't just a fun year abroad anymore. This is your life." ()

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že se to alespoň v závěru trochu zlepší, ale tvůrci to dojeli na té sladkobolné vlně, a to pro mě fakt není. Opravdu mě mrzí, že téhle záležitosti mrším hodnocení, ale v žánru je uvedeno: Komedie / Drama / Romantický, a zatímco o romantiku a drama nebyla nouze, na komedii se jaksi nedostalo, což je pro mě pech, protože bez humoru to pro mě ztrácí smysl. / Poučení: Zvol si stranu. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama