Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magický plášť prenesie Petra Majera do Ríše rozprávok. Princezná Xénia využije Petrov technický talent a prinúti ho prebudovať kráľovstvo divov a zázrakov na pretechnizovaný, moderný svet, ktorý ju nedávno tak očaril. Rumburak urobil chybu, keď poveril čerta Blekotu, aby uniesol Arabelu na jeho hrad. Namiesto princeznej mu jeho popletený sluha dodá učiteľku hudby, slečnu Müllerovú. Peter sa márne snaží prinútiť Xéniu, aby ho prepustila zo svojich služieb. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Máte plynový sporák, tak jakýpak hrneček?!" Trpaslíci s jezinkami sa sťahujú do panelákov, hospitalizovaní opúšťajú ústav ovocnou cestou, niektoré ženy sú z toho unesené, Xénia odhaľuje temný potenciál, detváky špekulujú s prsteňom, zatiaľ v rozumnej miere. "Vdavek chtivé ženy jsou nebezpečné i v pohádkách." ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rumburak musel prozatím odložit honbu za smočením s Arabelou, neboť ho trápí poněkud aktuálnější problém. Musí uniknout z blázince, kam nebývalou rychlostí přibývá jeden pacient za druhým. Jinak se většina dílu točila kolem šílené modernizace říše pohádek se Xenii v hlavní roli. Spíše slabší epizoda. [75 %] ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčeno v Černošicích, hradu Český Šternberk, Praze - Krči. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama