Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vydajachtivá slečna Müllerová považuje svojho únoscu, čerta Blekotu, za lákavú partiu a pobyt na hrade ju nadchne. Aj spolužiaci Honzíka a Marienky sú nadšení, keď im deti predvedú čarovný prsteň, ktorý si požičali od Arabely. Na to, čo sa odohrá v škole, učitelia nikdy nezabudnú. Rumburak musí detské čarovanie nejako pretrpieť, ale jeho premena sa mu bude ešte hodiť. Čo však čaká Honzíka s Marienkou, keď sa zrazu ocitnú v Ríši rozprávok, to sa nedá vopred odhadnúť. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (7)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Chlapci, okamžite se proměňte v chlapce a opusťte toaletu!" Magické artefakty deťom do rúk nepatria, následky môžu byť hroznejšie ako imitácie strýčka Jedličku. Okrem chrochtania, kvokania a vrešťania sme svedkami veľkého úteku Rumburaka s Hujerom s nečakaným koncom a ďalších presunov medzi svetmi. Veľká jazda neberúca ohľady na Disneyho copyrighty. ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím zřejmě nejslabší díl, který byl nezvykle slabý na nápady. Ve škole se několikrát po sobě zopakoval naprosto totožný vtípek, který bohužel nebyl vtipný ani napoprvé. Děj se šíleně zamotal a leč se Rumburak dostal z vězení a souhrou náhod se dostal tak blízko k Arabele, že může doslova cítit pach její vadžajny, tak se Rumburak nenachází v životní podobě, ve které by byl schopen smilstva. [60 %] ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Když Jeníček (Ondřej Kepka) s Mařenkou (Veronika Týblová) letí na kufru a vidí vlak, jedná se o soupravu s motorovým vozem M152.0 s přípojným vozem Baafx. Ani jeden z nich není v úpravě kupé. Do stanice však přijíždí již souprava M262.0, která rovněž nemá kupé. (alanwilder)
  • Natáčeno v Černošicích, Praze - Hradčanech, hradu Český Šternberk, na nádraží v Měděnci. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama