Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rumburak sa nechce zmieriť s porážkou a prostredníctvom televízie oznámi Arabele, že si pre ňu k Majerovcom príde. Kráľ Hyacint a čarodejník Vigo sa okamžite vydajú zachraňovať  princeznú. Nemajú však žiadne skúsenosti s ľudským svetom a pre svoje správanie skončia na psychiatrii. Arabela sa však Rumburaka vôbec nebojí, najmä keď má po svojom boku Petra. Spoločne sa vlámu do hotelovej izby, kde býva Rumburak a čert Blekota, ale nezastihnú ich. Peter však objaví plášť, a skôr než mu v tom Arabela zabráni, vyskúša si ho. Stane sa to, čo sa muselo stať - Peter zmizne. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (8)

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Já si na ty zázraky pořád nemůžu zvyknout!" Majer mladší v stave vrcholnej zaľúbenosti každých 5 minút objíma Arabelu so slovami "konečne sme sami", ale akosi sa mu nedarí dostať sa cez prvú métu. Po jeho vyvolenej snorí Rumburka s úmyslom opakovaného únosu a do ľudského sveta vyrazia aj Hyacint s Vigom za účelom záchrany. Jedni skončia v blázinci, druhí v base, Petr nesie následky absencie školenia pre použitie čarovného plášťa a Majer najmladší s kamarátkou od susedov čórnu prsteň, z čoho tiež nič dobré nepozerá. Dobré dialógy v cvokárni. "Majere, vy porušujete přírodní zákony a to se nesmí!" ()

Frajer42 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rumburak pokračuje ve své snaze strčit konečně svoji žížalku do Arabeliny vadžajny. Tento nápad se ovšem nezamlouvá ani samotné majitelce vadžajny a ani jejímu blízkému okolí. Na této pohádce je skvělé, že si zde najde každá věková kategorie to své. Mladší diváky zaujme příjemné pohádkové prostředí a atmosféra. Ti starší z nás zase nedají dopustit na opravdu vynikající humor, který skvěle funguje i po letech. Zejména blázinec je vděčné prostředí. [78 %] ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčeno na hradě Český Šternberk, Praze - Dejvicích a Střešovicích, Černošicích. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama