Reklama

Reklama

Rad nešťastných príhod

  • Česko Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Traja súrodenci Baudelairovci, Violet (Emily Browningová), Klaus (Liam Aiken) a bábätko Sunny (Kara a Shelby Hoffmanové) sa dozvedia, že pri požiari, ktorý zničil ich domov, zahynuli aj ich rodičia. A od tej chvíle ich čaká celý rad nepríjemných udalostí a príhod. Popri strate rodičov a cez sled tajomných okolností sa súrodenci Baudelairovi navzájom nájdu na ceste nádherných prekvapení a katastrofálnych neúspechov pri pátraní po domove. To všetko pod dohľadom nového poručníka – ľstivého a prefíkaného strýka, grófa Olafa (Jim Carrey), ktorý je ochotný urobiť čokoľvek, aby získal ich dedičstvo. A to naozaj čokoľvek. Ich druhou poručníčkou je teta Josephina (Meryl Streepová), ale tá im nepomôže, pretože sa bojí aj vlastného tieňa. Deti sa však môžu spoľahnúť na svoju prirodzenú dômyselnosť, vynaliezavosť a vtip a v neposlednom rade aj na neskrotné kúzla. Spoznajú, že kým držia spolu, tvoria neporaziteľnú  rodinu. A to je ich domov... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Mianelia2050

Mianelia2050 (hodnotenie, recenzie)

Jim Carrey - herec, který se proslavil ve filmech jlavně svými rolemi šílenců :D jako třeba zde: naposledy jsem to viděla někdy jako malá a tento film mi utkvěl v hlavě až do dnes :D naprosto krásná ukázka lidské chamtivosti :) tohle není komentář, ten se teprve chystá.

Nathaniell

Nathaniell (hodnotenie, recenzie)

SeTTi

Podle mě byl Carrey skvělý, ale to je otázka vkusu. :-)

Každopádně je to film jak od Burtona. Což nevadí, protože mám pocit, že ten má dobrých filmů čím dál tím méně.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

zlattucky

zlattucky (hodnotenie, recenzie)

O tomto filme od Jima Carreyho som vôbec nevedel, no a keď som si ho pozrel musel som skonštatovať, že Jim Carrey je stále skvelý herec a komik v jednej osobe ! :-)

bad_key

bad_key (hodnotenie, recenzie)

-Scénář v sobě spojuje první tři knihy série, konkrétně Zlý začátek, Nouzový výtah a Ohavná pila. ...s tímlhe určitě nesouhlasím protože Nouzový výtah a Ohavná pila jsou knihy které následovali až po ději v tomto filmu....správně jsou to temné terárium a široké okno....

Iviiiček

Iviiiček (hodnotenie, recenzie)

I´m sorry. I don´t speak monkey. :D Jim, klasika :) Rozhodně mě ale moc potěšila střelená Meryl Streep, jak házela jednu hlášku za druhou, o co všechno by se děti mohly poranit a co by je mohlo zabít :)

Florael

Florael (hodnotenie, recenzie)

tak za prve film byl natocen podle knih zly zacatek, temne terarium a siroke okno..jinak je to velmi pekny film..nemuzu rict jestli se to shodovalo s moji predstavou, protoze predstava, kterou mam z tehle knihy nemuze byt nikdy stejna s predstavou filmu..a to myslim u nikoho

Mr.Dogman

Mr.Dogman (hodnotenie, recenzie)

Ahoj, nevíte, jestli bude pokračování? Jsem vášnivý čtenář tšchto příběhů od Lemonyho S.

majesty

majesty (hodnotenie, recenzie)

a ked jim carry hral dinosaura - tak to nemalo chybu.. on je psychopat ten clovek...

majesty

majesty (hodnotenie, recenzie)

skvele spracovany rodinny filmik s prvkami humoru i pre dospelych ktore ale detom velmi vtipne nebudu..a naopak vtipne sceny pre ddeti ktore dospelym budu trapne.. ale dost pekne vyvazene a clovek to az tak nepostrehne a celkovo je to uplne dobra podivana na skveleho jima carreyho - ktory dal filmu smrnc. odporucam pozret

s.h.a.r.p.

s.h.a.r.p. (hodnotenie, recenzie)

tsunami_x: výborná výtvarná stylizace + vtipná sebeparodie + snaha být zlejší než ti zlí byl vtip a nadsázka ...

vargy

vargy (hodnotenie, recenzie)

pre zirafka004: máš úplnú pravdu, ale na to, aby boli knižky sfilmované po jednej - to by nebolo možné. Zober si aké sú prvé tri diely tenké. Sama ich prečítaš za 2 hodiny, to by bol krátky film. Takéto spojenie dielov bolo dobré, len sa mi nepáčilo, že tam vymysleli zápletku, ktorá nie je z kníh. To s tými ďalekohľadmi tam nemalo byť .. hrozne ma však mrzí, že nepokračujú...to je veľká škoda... knihy sú super, ale keby to natáčali, tak už dávno by sme videli aj druhý diel a teraz by sa nakrúcal tretí. Odvtedy brázdim internet a nijaké info tam nie je ... škoda :(

zirafka004

zirafka004 (hodnotenie, recenzie)

Film se mi sice líbil, ale knížka byla v porovnání s ním o 50% lepší. Je škoda, že tři díly nacpali do jednoho filmu a tím pádem to nebylo to pravé ořechové. A taky mě docela štve, že se v tom nebude pokračovat... protože právě další díly přináší zajímavé události apod. Nechápu, proč by se každý díl nemohl zfilmovat zvlášť, copak na takové velkolepé slavné tříhodinovky mají nárok jen Harry Potter a Pán prstenů?

vargy

vargy (hodnotenie, recenzie)

je hrozne smutné, že "vďaka" malým ziskom a zárobkom sa už ďalšie pokračovania Série nešťastných príbehov nakrúcať nebudú. Prvé tri diely (Zlý začiatok, Temné terárium, široké okno) boli sfilmované super, a viem, že majú veľa fanúšikov. Ďalšie knihy, sú však zaujímavejšie a preto je dosť smutné, že práve tieto nebudú sfilmované (Ohavná píla, Núdzový výťah, Strohá Akadémia)... Jim Carrey je proste hrdý herec a odmietol hrať v ďalšom pokračovaní, deti veľmi rýchlo rastú, a počas celého príbehu (13 kníh) majú mať rovnaký vek. Od premiéry jednotky o ničom chýru ani slychu. Deti myslím, že odosť vyrástli, nikto nenapísal scenár... je to v zabudnutí. Škoda...

Mary07

Mary07 (hodnotenie, recenzie)

Prva hviezdicka za Jima Carreyho Druha za uzasne deticky a tretia za moja Meryl Streep.

polar

polar (hodnotenie, recenzie)

"Příhody" dobře vymyšleny i když k sobě trošku přlilepeny. Nejvíc jsem obdivoval barevnost - ponurost jednotlivých příhoda a vynikajícího Careye.

 (hodnotenie, recenzie)

Film sa mi páčil, postavy som si predstavovala len o trošku inak, hlavne Klausa. Akurát mi vadilo, že kebyže nečítam knihu, tak film možno nepochopím. Veľa vecí nebolo vysvetlených tak dobre, ako v knihe a dej filmu bol trošku pozmenený.

Saishi

Saishi (hodnotenie, recenzie)

Afterpoe: Knížka je psaná hodně pro děti, takže je díky větším písmenům přečtená raz dva. Musím uznat, že film jí šlape dost na paty. Na nedělní čtení v posteli s kakaem je ale skvělá ;)

Afterpoe

Afterpoe (hodnotenie, recenzie)

Vizuálně skvělé. Jim Carrey je ale bezkonkureční. Bohužel jsem nečetl předlohu. Ale dokážu si představit, že se jí tenhle film stěží vyrovná.

 (hodnotenie, recenzie)

Naprosto me to dostalo.Skvelej scenar.Jen tak dal Brade.

Súvisiace novinky

Lemony Snicket se vrací

Lemony Snicket se vrací

05.09.2015

Populární fantasy Lemony Snicket: Řada nešťastných příhod se bohužel nikdy nedočkala pokračování. Tržby nebyly tak velké, aby pro studio Paramount dávalo finančně smysl, fanoušci hraběte Olafa ale… (viac)

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (viac)

Zemeckis, Carrey a duch Vánoc

Zemeckis, Carrey a duch Vánoc

09.07.2007

Filmová veřejnost začíná být ze Zemeckisova Beowulfa pěkně nervózní. Digitálně animovaná adaptace staroanglické poémy, v níž podobně jako Tom Hanks v Polárním expresu ožijí díky technologii motion… (viac)

Reklama

Reklama