Reklama

Reklama

Na spoločnej večeri sa zíde niekoľko párov a po pár pohárikoch sa rozhodnú, že svoje telefóny položia na stôl a podelia sa s ostatnými o všetky správy, odkazy aj telefonáty v ten večer. Esemesky sa prečítajú, hovory budú nahlas. Veď o nič nejde, bude zábava. Lenže práve naši múdri mobilní „kamoši“ o nás vedia úplne všetko, poznajú naše tajomstvá, druhé životy, drobné a väčšie lži, milenky aj milencov. Po chvíľke nevinnej zábavy začnú chodiť správy, ktoré by ste so svojimi partnermi či priateľmi radšej nezdieľali. Rozbehne sa séria šialených situácií a trapasov, z ktorých bude čoskoro všetkým pri stole nepríjemne horúco. Odídu domov partnerské dvojice v takom zložení, v akom prišli? (Bontonfilm SK)

(viac)

Diskusia

ČR

ČR (hodnotenie, recenzie)

Pochopím, že američani a asiati chtějí natočit remake pro svůj trh. Nepochopím proč tu potřebu mají evropani v ,,58 stejných verzích" . A navíc tenhle turecký fušer.

octopuska

octopuska (hodnotenie, recenzie)

No vypadá to hodně podobný Naprostým cizincům. Ale jelikož je v tom neskutečná sestava profláklých germánských ksichtů, který mám hodně ráda, tak jsem moc ráda, že to jde do kin a těším se nato. Vyvolená rasa válí o sto šest, ještě by to chtělo, aby dali do kin Vorname, to vypadá taky skvěle. Tyhle konverzačky mají většinou vymazlený.

Paserak

Paserak (hodnotenie, recenzie)

V čem by tento film měl být jiný než Naprostí Cizinci 2016? To mi tedy povězte. Paš

Reklama

Reklama