Reklama

Reklama

Zabiják z Bangkoku

  • Česko Sniper z Bangkoku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Příbeh hluchoněmého rváče a jeho partnera z Bankoku. Jednoho dne dostanou nový úkol týkající se čistek v podsvětí. Hlavný hrdina se seznamuje s milující ženou a začíná pochybovat o správnosti svých činů. Právě ten pocit však v jeho profesi znamená největšího nepřítele. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

Jossie 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý příběh hluchoněmého nájemního vraha, který kvůli svému handicapu najde přátele právě mezi podsvětím a na jeho způsobu života mu nepřijde nic špatného do doby, než se zamiluje. Pak se ovšem jeho život začne hroutit jako domeček z karet. Dobře natočený akční film, kde je použito velmi málo slov, prostřihy do dětství hlavního hrdiny, které nám dávají pochopit, proč je takový, jaký je a s velmi pěkným závěrem. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Výbornej syrovej příběh o hluchoněmým nájemným vrahovi, kterej sice neni příběhově zrovna originální, ale v žádným případě to nevadí a ta atmosféra prostě člověk úplně pohltí. Krom toho kamera a střih jsou někdy úplně geniálně vymyšlený, tolik zajímavých záběrů a nápadů se jen tak nevidí a akce je jednim slovem božská a to obzvlášť ta závěrečná s nádechem pomsty. Škoda, že to Pangové nerozjeli v podobným duchu i jinde než jen v tomhle jediným filmu, talent rozhodně maj. A taky je škoda, že se dál moc neprosadila Premsinee Ratanasopha, na tuhle super krásnou holku bych se dokázal dívat hodiny a je mi docela líto, že se na ní nemůžu podívat ve vícero filmech ()

Reklama

VanTom 

všetky recenzie používateľa

Přestože ani scénář nejede v úplně tradičních kolejích a nemá jasně nalinkovanou strukturu, je to především agresivní audio-vizuál, co Zabijáka z Bangkoku vymezuje. Divoká kamera, stroboskopický střih, hlasitá hudba a ostré zvuky (nebo naopak tísnivé ticho), přes svou nespornou efektnost a stylovost, (se) však docela rychle unaví. [napoprvé za 4 *] ()

mysiak 

všetky recenzie používateľa

Vedľa Oka asi najlepší film bratov Pangov...určite je tento originál lepší ako Bangkok Dangerous s Nicholasom Cageom...a hlavnú zásluhu má na tom príbeh, ktorý je nosným bodom a vie udržať diváka až do konca..akcia až bokom..keby niet divnej thajskej kamery, a zvláštnych filtrov..zvyšujem hodnotenie...ale ináč solídny film ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Zrovna akčné inferno to nieje, skôr len taký thriller/dráma, v pohode sa to dalo zvládnuť i bez titulkov. Keďže hlavná postava je hluchonemí zabijak, dialógov je po skromne. Raz si ho jeden chlapík z brandže i s manažérkou, ktorá pracuje v jednom nočnom klube, všimli na strelnici, kde robil upratovača a sem tam si zastrieľal. Streľba mu išla dobre pretože mu nevadil zvuk streľby mohol sa plne sústrediť na zásah a o tom že takýto chlapík, samotár, nikomu nič nevykecia nebolo pochýb – proste ideálny človek . Po čase sa však zaľúbil a kombinácia nájomný vrah a nevinné dievča prinesie do jeho života prvé pochybnosti. O postave sa dozvieme prečo sa stal tým čím sa stal, ako sa zoznámil z ľuďmi z fachu, jeho tréning, prvé začiatky, postrelenie priateľa a tým prechod väčšiny práce na neho. Keď však zákerný mafián znásilní v klube ich informátorku ani jeden z nich nenechajú tento čin bez povšimnutia a vydajú sa na krvavú cestu za pomstou... ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Film se natáčel v Thajsku v lokalitách Bangkok a Pattaya. (GASTON73)

Reklama

Reklama