Reklama

Reklama

Rodina Addamsovcov

(seriál)
  • Česko Rodina Addamsova (viac)
Komédia / Rodinný / Horor
USA, (1964–1966), 26 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Tvorcovia:

David Levy

Hudba:

Vic Mizzy

Hrajú:

Carolyn Jones, John Astin, Jackie Coogan, Ted Cassidy, Marie Blake, Lisa Loring, Ken Weatherwax, Vito Scotti, Don Rickles, Rolfe Sedan, Felix Silla (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(64)

Obsahy(1)

Addamsovi vážně nejsou typická rodina. Naopak mají požitek ze spousty věcí, které by 'normální' lidi zděsily. Gomez Adams je abnormálně zámožný muž a je schopen splnit každé přání své choti Morticie: ať je to pěstování jedovatých kytiček, nebo večeře při svíčkách na hřbitově. Ale lidé, kteří Addamsovi navštíví, nevypadají zrovna nadšeně z více jak dvoumetrového, smrtelně bledého komorníka Lurche, či jeho pomocné ruky (doslova), ale vůbec z celé téhle povedené rodinky... (ČSFD.cz)

(viac)

Recenzie (153)

Tuniak DF 

všetky recenzie používateľa

Seriál si pamätám len útržkovito, ale viem, že som sa pri ňom bavil. Skutočne kult, skvelý herci, nekompromisný čierny sadistický humor, čiernobiele temné priestory, a na američanov až neobvykle suchý humor. Keď si to porovnám s filmovým spracovaním, vážim si tento sit-com (mimochodom prvý sit-com aký som kedy videl) o to viac. ()

klapqua 

všetky recenzie používateľa

Moje detstvo, moje idoly. Vždy som túžila vyzerať ako Morticia a mať muža, ktorý by ma zbožňoval ako Gomez! A tie vydarené deti a zbytok rodiny ani netreba zmieňovať! Na tejto krásnej rodinke nieje čo vytknúť, každý normálny človek chcel byť ich súčasťou! A som nesmierne rada, že dakomu v tv hrkol v hlave naozaj osvietený nápad a začali tento skvost opäť vysielať! Nech si ktosi, buď velebený, konečne čosi pozerateľné!!! ()

Reklama

ivvi 

všetky recenzie používateľa

Adamsovci sú skvelý rodinný seriál, ktorý by si zaslúžil určite viac uznania a popularity, akej sa mu dostalo. Títo čierno-bieli Addamsovci sú originálni predchodcovia známeho filmového remakeu z 90-tych rokov a musím povedať, že aj kvalitnejšími, nápaditejšími a dokonca aj vtipnejšími. Je fakt škoda, že sa nepokračovalo v ďalších sériách (natočili sa len 2). A úplne legendárnymi su scény s epickým strýkom Festerom. Ten jeho pohľad so žiarovkou v ústach je proste...nezabudnuteľný. ()

dr.jacoby 

všetky recenzie používateľa

Takže zrejme vzniklo 64 dielov tohoto kultového seriálu. Neviem, koľko ich vysielala naša televízia, ani neviem, koľko som ich videl ja. Ale tie, čo som videl ma rozhodne dokázali pobaviť. Väčšinou všetky diely o tom istom, ale to predsa u rodinky Addamsovcov vôbec nevadí. 100 % herci, perfektní. A samozrejme skvelý dabing. Asi najlepšie do slovenčiny nadabovaný seriál. A ktorá postava je môjmu srdcu najbližšia - no predsa najväčší odborník na žiarovky, nazabudnuteľný strýko Fester. ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (43)

  • Gomezovo oblíbené jídlo je mločí oko. (Kulmon)
  • Postava Lurcha mala byť pôvodne úplne nehovoriaca. Ted Cassidy však originálne zaimprovizoval s dnes už svojim legendárnym "You rang?", ktoré sa potom pravidelne dopisovalo do scenára. (milhouse86)
  • Morticia (Carolyn Jones) v této epizodě označí Strýčka Festera (Jackie Coogan) za svého vlastního strýčka, ačkoli ve všech následujících zpracováních rodiny Addamsů je Strýček Fester Gomezovým bratrem, a tedy Morticiiným švagrem. (Alfréda)

Súvisiace novinky

Addamsova rodina se vrátí

Addamsova rodina se vrátí

23.10.2020

Slavný režisér Tim Burton si poprvé v kariéře vyzkouší televizní tvorbu. A nevybral si k tomu žádný jiný projekt než kultovní Addamsovu rodinu. Nová verze seriálu z roku 1964, jenž se následně dočkal… (viac)

Reklama

Reklama