Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cordelie a Buffy byly pozvány na vysokoškolskou párty. Buffy se nejdříve nechce, ale nakonec, na truc Angelovi a Gilesovi, pozvání přijme. Netuší však, že v Sunnydale řádí podivný kult démoních uctívačů. (ArsenalEagle)

Recenzie (4)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Buffy sa cíti neustále oklieštená a zo všetkých strán na ňu vyvíjajú nátlak. Ani jej smutný pohľad a trucovanie Gilesa neobmäkčilo. Na románik medzi Buffy a Angelom je stále radosť pozerať. Avšak Buffy stále nevie, na čom presne sú a to ju trápi. Nechce už čakať na to, kedy sa Angel odváži posunúť ich na ďalšiu úroveň. Čo sa našťastie aj na konci stalo, som za nich vážne rád. Buffy a Giles si napokon uvedomili, kde robili po celý čas chybu. Giles na ňu príliš tlačí a Buffy mu zase klamala. Som rád, že si to vyrozprávali a tým si všetko vyjasnili.Uvedomenie je to, čo nám chcela táto epizóda predať. Xander a Cordy boli naozaj parádny. Aj Willow bola skvelá a najmä tie scény, kedy sa snažila kryť Buffy a následne Angelovi a Rupertovi vyčítala ich správanie voči nej, boli naprosto k popukaniu. "When you kiss me I wanna die" ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda, kde sa neriešila mytológia monštra, ale pozornosť sa zamerala čisto na reálne problémy ľudí. Čo by fungovalo, keby neboli podané príliš lacno. Humor a trocha napätia sa tomu však uprieť nedá. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama