Reklama

Reklama

Obsahy(1)

McNulty se vrací ke starému způsobu života a vydává se na alkoholový flám legendárních rozměrů. Ziggy, který se nechal svými kolegy vyhecovat ke rvačce s Mauim, je opětovně ponížen, avšak později u baru nastává jeho chvíle. Bunk se v McNultyho zájmu pokusí přesvědčit Danielse a Rawlse, aby zbloudilého policistu znovu přijali do svých řad. Dalo to sice nějakou práci, ale odposlechy jsou konečně povoleny – těsně před zmizením další bedny. Podezřelý Sobotka se potká s Řekem a Vondrasem a společně se dohodnou na změně postupu. Herc a Carver zaregistrují imaginárního tajného informátora. A protože Bodie a Poot stále nemají k dispozici kvalitní zboží, jejich kšefty začínají váznout. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (3)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

„I'm looking you in the eye, Gus. I'm telling you, I'm not driving a car tonight.“ Opitý McNulty, hláškujúci a volajúci ex z baru. Tak treba začať epizódu. Vidíme, ako sa dokáže vtipne strestať nepriateľ v dokoch, potešia hlášky v detail teame, samozrejme, najviac humorná je opäť intonácia Wendella Pierca. Jendou z najlepších scén je opäť tá buddy Jimmyho a Bunka. Spôsoby a zákony sledovania (neviem, či je to realita alebo fikcia) v tejto epizóde zobrazili ako výkričník v telefónnej spoločnosti, aby neodpájali tohto človeka, ak sa stane neplatičom, a tento človek si to vie zistiť jednoduchým zavolaním do call centra. Takže, aj pri sledovanom človeku treba zachovať nenápadnosť, ale možno je to len fikcia pre zamiešanie pozícií v príbehu. Herc zase rieši financie, nie úplne legálnym spôsobom a mieša do toho rodinu, tentoraz vtipným spôsobom. Ziggy už štve aj svojho bratranca, ktorý si začína uvedomovať, že je problémom, našťastie táto postava ponúka aj vtipné scény. Barksdaleovi pešiaci mapujú konkurenciu. Epizóda rozdeľuje svoj dej na policajný tím, kde si najviac času kradne Jimmy McNulty (aj celkovo z epizódy), kšeft Herca a Carva, na prístavných robotníkov, hlavne na Franka Sobotku a jeho syna Ziggyho (2 samostatné príbehy), Grékov a najmenej pristoru dostáva Bodie s jeho chránením teritória. Najcharizmatickejší herecký výkon si opäť odnáša Paul Ben Victor a jeho nebezpečné, veľavravné pohľady. Hlášky, poctivá policajná práca, zločinci v pote nervozity a vplyvom okolností sa odhaľujúce charaktery. Výčitkou však ostáva chýbajúca akcia. „What the hell are you wearing?“ „No one mentioned all the perks.“ -„...how we doing?“ „Slow as white man in slippers.“ -„The thing of it is, Lieutenant.. Jimmy McNulty, when he ain't policing he's a picture postcard of a drunken, self-destructive fuck-up. And when he is policing...he's pretty much the same motherfucker. But on a good case, he's running in front of the pack. That's as close as the man comes to being right.“ -„Takes a whore to catch a whore.“ Jazykové okienko: cross my heart; cathouse; chaser. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

McNulty sa vracia v plnej poľnej, ale inak ide skôr o taký pomalší, pohodovejší diel. Čo neznamená, že sa nič nestane, dokonca tu máme aj jednu vtipnú scénku no a McNulty si náhodne zasexuje. Sobotkovci si zase pokecajú s tým najvyšším Grékom, takže to bola opäť zábava. ()

Reklama

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak sme sa konecne dostali a "unit" je kompletna. Inak by sa zrejme McNulty do konca serie, bud ozraty prizabil alebo upil k smrti. Stringer a Avon linia, tentokrat slovo nedostala, iba akysi letmy boj o teritorium v uliciach. Zato odposluchy priviedli skvadru blizsie ku grekom. Avsak ani ti nie su hlupaci. Bude to este zaujimave. Ziggyho ulety ma uz zacinaju nudit. ;) ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama