Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství

(seriál)
  • Česko Formule 1: Touha po vítězství (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(60)

Pohled na jednu sezónu nelítostných závodů Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. (Netflix)

Recenzie používateľa jim_clark65 k tomuto seriálu (2)

Zpátky ve hře (2023) (S05E02) 

Ukážková NF Drive to Survive epizóda, v ktorej zatajili určité podstatné fakty a vyfarbili Mercedes, ako nejakých "chudáčikov". Pritom sa pravidlá upravovali práve kvôli nim, pretože pomaly, ako jediný tím nevedeli poriadne zabrániť "skákaniu" ich monopostu. Tak, ako povedal Horner = "stačí zdvihnúť svetlú výšku" - lenže to nespravili, pretože by boli pomalí, namiesto toho tlačili na zmenu pravidiel, a do istej miery "zarezali" Ferrari. ()

Přes limit (2023) (S05E09) 

Podobne, ako pri druhej epizóde tejto série, zase sa im podarilo vyfarbiť niečo inak, ako to naozaj bolo. RB prekročil rozpočtový strop, pretože sa dodatočne zmenili pravidlá o náhradných dieloch, a keďže RB už poslal správu o rozpočte, nemohol na túto zmenu reagovať, ľudovo povedané "už bolo po funuse". To je, akoby ste odovzdali daňové priznanie s tým, že všetko bolo v poriadku a odrazu vám príde o rok upomienka, že máte nedoplatok za ten minulý rok (kedy bolo podľa pôvodných ustanovení všetko v poriadku), pretože dane sa až TERAZ zdvihli. ()

Súvisiace novinky

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

TOP filmy a seriály roku 2019 dle TOP uživatelů

29.12.2019

S blížícím se Silvestrem vám tradičně přinášíme hlasování TOP uživatelů ČSFD.cz za nej filmy a seriály uplynulého roku. Jaké jsou jejich "topky" i s krátkým shrnutím názoru můžete vidět níže. Z filmů… (viac)

Reklama

Reklama