Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cody sa snaží v búrke pripevniť anténu na svoj karavan, bohužiaľ je ale zasiahnutý bleskom a stratí pamäť. Rodina sa o neho postará a Cody postupne zisťuje, s akými divnými ľuďmi to žije. Pamäť sa mu našťastie čoskoro vráti. Karen má starosti, kandiduje na školskú kráľovnú krásy a podľa prieskumu jej k víťazstvu chýba hlas triedneho darebáka Birda. Aby ho získala, musí s ním ísť na rande. Karen je pre svoje víťazstvo ochotná urobiť čokoľvek, s Birdom sa ale rozhodne bozkávať nebude! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (6)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Piata epizóda zo štvrtej série sa volá "Strata pamäti" (Revenge of the Nerd). Codyho Lamberta pri neopatrnej manipulácii s anténou počas búrky zasiahne blesk. Utrpí stratu pamäti. Nespoznáva ani členov svojej rodiny. Karen chce vyhrať súťaž krásy na strednej škole, ktorú navštevuje. Ak však chce uspieť musí byť zadobre s porotcom Birdom, ktorý po nej vyžaduje, aby mu venovala svoju pozornosť. Karen to nie je príjemné. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Do Codyho udrie blesk a ten s čista jasna stráca pamäť. Karen sa chce stať kráľovnou školy a chýba jej jedne hlas od miestneho outsidera, ktorý sa to rozhodne náležite využiť na intímnosti. Prevedenie: Morálne precitnutie Karen je na dennom poriadku nakoľko ju tvorcovia vykresľujú ako nánu tak má priestor na podobné prebudenia. 90% ()

Reklama

Reklama