Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Berenger a Bokeem Woodbine sa predstavia v akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. Seržant Beckett je späť a tentoraz sa spojí s ostrieľaným chlapíkom B.J. Cole v sebevražednej misii. Ich cieľ: zločinecký a nebezpečný generál obžalovaný z prebiehajúcej tajnej operácie etnických čistiek na území známom ako „územie nikoho“. Keď ale Beckett odhalí, že ho vláda použila ako pešiaka v ďaleko väčšej akcii, guľky začnú lietať vzduchom a počty tiel rásť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (59)

ripo 

všetky recenzie používateľa

Zobrazovať balkánsku krajinu s autami jazdiacimi v Budapešti s maďarskými poznávacími značkami vraví samo o sebe o "kvalitách" tohoto filmu. Trápny film, tváriaci sa , že je cool. A mimochodom ten popis k filmu spôsobuje záchvaty smiechu .... ( " ... ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb..." ) ()

mustafa odpad!

všetky recenzie používateľa

Typický béčko, ale hodně strašný béčko. Ve filmu hrají herci, kteří se celý film snaží dělat vážné grimasy, ale viditelně jim to nejde. Příběh je doslova strašný a tváří se jako by měl mít nějaký hlubší smysl, já ho tedy nenašel. Věty typu: "Buďto půjdete se mnou nebo beze mě" či "Ve válce není nikdo dobrý" jsou opravdu trapné a politováníhodné. Sice jenom kritizuju, ale opravdu na tomto filmu nevidím žádný klad, možná maximálně to, že jsem viděl další film, který můžu kritizovat. ()

Reklama

Rodriguez 

všetky recenzie používateľa

Druhý díl si drží také vysokou akční úroveň. Tentokrát je žoldácké duo posláno na území nikoho, kde se k moci nenápadně drápá nebezpečný zločinec a za sebou nechává jen hromady mrtvých. Jenže seržant Beckett během mise zjistí, že zabití generála je jen klamným manévrem a že se tu hraje ještě jedna hra! 60% ()

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

V celku pravděpodobně slabší než první díl, přesto ale slušně koukatelné. Bergenger se pro tuhle roli narodil nehledě na to, co tady každý píše. Sniperské scény nejsou to co byly v prvním dílu, zejména proto, že velká část filmu je pouze akční film, kde snipeři prakticky nejsou, a to je rozhodně škoda. ()

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

"Nenápadná" dvojica skladajúca sa zo skúseného amerického snipera a černocha odetých v drahých amerických hadroch v Budapešti počas minulého režimu ma skutočne dojala. Film som síce nedopozeral, ale pochybujem, že by sa v ňom ešte objavilo niečo čo by moje hodnotenie vylepšilo. Oproti jednotke je to naozaj poriadny skok, ale bohužiaľ do priepasti. Atmosféra žiadna, realistickosť žiadna, béčkovosť filmov typu Segal na každom kroku. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Vojenská pozemní technika použitá ve filmu: terénní osobák UAZ 469, nákladní automobil URAL 4320, tank T-72. Všechny samozřejmě sovětské výroby. (c.tucker)
  • Přestože děj se odehrává v Bosně a Hercegovině, obyvatele nemluví místním slovanským jazykem, ale maďarštinou, tedy jazykem, kterým se mluví v místě, kde se film natáčel. (Ampi)
  • Srbské špeciálne jednotky používajú helikoptéru NATO slúžiacu v Bosne a Hercegovine. (andykovac)

Reklama

Reklama