Reklama

Reklama

Angel

(seriál)
USA, (1999–2004), 80 h 40 min (Minutáž: 44 min)

Hrajú:

David Boreanaz, Alexis Denisof, J. August Richards, Charisma Carpenter, Andy Hallett, Amy Acker, Glenn Quinn, James Marsters, Vincent Kartheiser (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(5) / Epizódy(110)

Obsahy(1)

Angel, upír s duší, po odchodu ze Sunnydale zamíří do L.A., kde chce pomáhat bezmocným a nadále pokračovat v boji proti zlu, aby tak aspoň částečně odčinil staré hříchy. Kromě jiného mu však život komplikuje i démonická právnická agentura Wolfram & Hart, která je přesvědčená o jeho důležitosti v blížící se apokalypse. Jeho tím tak čekají v tomto nikdy nekončícím boji krušné chvíle. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa Astaroth12 k tomuto seriálu (7)

Město andělů (1999) (S01E01) 

Začiatok veľmi dobrý, len tie divné zostrihy má iritovali. Preto po scenáristickej stránke hovorím nie, všetko ostatne je super Blaidovske s Constantinovským šarmom. ()

Svatyně (2000) (S01E19) 

Žiadna ohromujúca cast i keď sa zastavila samotná Buffy, Faith to , ale pristalo. ()

Válečná zóna (2000) (S01E20) 

Angel ma čo robiť, nielen ho ohrozujú démoni, upíri, ale už si ho na mušku zobrali i lovci upírov. Jasné, že to zvládne, však je Angel a ešte s tou svojou príjemnou charizmou. Tejto časti musim dať 5*, bolo tu naozaj všetko, čo očakávam. ()

Proroctví (2000) (S01E22) 

Vyvrcholenie prvej serie mohlo byt i o niečo lepšie. Hlavne frajer démon mohol byt oveľa hrozivejší, takto vypadal ako fantom opery. Má tato časť stále svoje grády, ale 5* jej nedám a to hlavne kvôli stvárneniu toho démona. ()

Soud (2000) (S02E01) 

Tato časť sa oplatí vidieť, myslím si, že Angla už nikdy nikto neuvidí spievať i keď legenda vraví, že spieva do dnes:-)). Nie, vážne, zatial najzábavnejšia časť. ()

Miláček (2000) (S02E05) 

Tak tato časť je krok spať. Je tak sprostá a prehnaná, že sa mi chcelo i tičkovat a to mam žalúdok dosť dobrý. Kohokoľvek keď jebnete dreveným kolom do srdca zomrie, hádam len Freddy, Jason a ešte par filmových legiend by sa zasmialo, ale pre napr. upíra je to koniec. Ale tato cast je v tomto inovujúca, diabnolska pravnicka spoločnosť môže ozivit kohokoľvek a rozhodnú sa ozivit starú upirku, aby zabila Angla. Nieje to ani satan ani nikto s pánov temnôt, ale jedna puca, no ďakujem za toho debila, ktorý to vymyslel. ()

Zkouška (2000) (S02E09) 

Už to začína byt riadna nuda, nič ine len Darla, som zvedavý do kedy to budu tvorcovia natahovat. Aj tie trapne 3 ukoly boli riadne fádne, celkom vypustené. Naozaj dúfam aj si prajem, že i keď nie hned ta potom cast ale aspoň tie najbližšie to troska posunu inam, lebo toto zacina byt naozaj nudne a stereotypné. ()

Reklama

Reklama