Reklama

Reklama

Akty X - Návrat (2016) (séria)


Mulder a Scullyová stretávajú monštrum (S10E03)

(epizóda)
  • Česko Setkání s příšerodlakem (viac)

VOD (1)

Mulder a Scullyová sa vydávajú do lesov v Oregone, kde došlo k vražde a nie je jasné, či na muža zaútočilo zviera, sériový vrah alebo akýsi netvor, ktorý tu údajne straší a terorizuje ľudí. Podľa očitých svedkov táto bytosť pripomína sčasti jaštera, sčasti ropuchu a sčasti človeka. Agentom skríži cestu práve vo chvíli, keď Mulder prežíva životnú fázu, v ktorej začína spochybňovať význam svojej celoživotnej práce a honbe za monštrami každého druhu. Počas vyšetrovania vraždy muža v lese sa presvedčí, že nikdy nie je neskoro znova uveriť na príšery. Presvedčí ho o tom samotný jašterí muž, ktorého prekliatím je, že sa každých tridsaťtisíc rokov mení z jaštera na človeka Guy Manna, pričom neznáša jeho odpornú fyzickú podobu ani život v jeho nezmyselnej civilizácii. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Všimnite si v scéne, na cintoríne, meno - KIM MANNERS, na pomníku, to bol reálne jestvujúci človek, ktorý spolupracoval na tomto seriáli - The X - Files, bližšie by som definoval tak, že bol režisérom jednotlivých epizód, ktorých režíroval - neúrekom, až 52. , v rokoch 1995 - 2002 ! Rekord ! A to je vážení - milí, jediné + , na tejto divnej časti ! Vzdali mu HOLD ! Pekné od nich. Inak som sa počas tých 45. minút, niekoľko krát chytal za hlavu, či sa mi to náhodou, nesníva. Pevne verím, že nabudúce, sa polepšia, lebo by som bol nerád, aby seriál - skončil, týmito 6. epizódami, pričom má veľmi slušnu sledovanosť, bohužiaľ, som sa extrémne nudil, a tak som chcel dať za päť hviezd ! No, to by som potom, klamal sám seba ! ()

filmmovier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nádhera, fantastická epizoda, která mě potěšila jako máloco. Nová série Akt X má zatím strmě vzestupnou tendenci, takže pokud to takhle půjde dál, za chvíli nebudou stačit hvězdičky. Zatracená spousta úžasných momentů, včetně užasné vzpomínky na Kima Mannerse, Mulderova vyzvánění (!!!!), asi nejlepší scény Gillian Anderson za celou historii seriálu a vyprávění ještěřího muže, které bylo skutečně tím nejlepším, co jsem za tuhle sezónu v seriálech viděl. Geniální parodie na všechny humorné epizody a fantastická pocta všem never-happened epizodám, protože tohle je královna všech těch humorných dílů, kterých je požehnaně. A dokonce se mi to líbilo tak moc, že se to možná odstane i do mé top 10 epizod. Další důkaz toho, že nové série se točí hlavně pro fanoušky, protože pro nové diváky to asi bude působit jako pěst na oko. Král komedií Darin Morgan se vrátil v nejlepší formě a tohle je asi to nejlepší, co pro Akta X kdy udělal. Možná je to jen první dojem, ale právě ten mi nikdo nevezme, Akta X mají pořád co nabídnout, mají sílu a tohle je důkaz. Nehorázní luxus všech luxusů. 100% ()

Reklama

dO_od

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

// "od té doby, co jsem se stal člověkem, nemůžu si pomoct a musím lhát o svém sexuálním životě." Dobře. Hraná verze Scooby-Doo s nevěřícím Mulderem a rozvernou Scullyovou rozhodně byla vtipná. Pořád jsem ale nedostal to, co bych si přál. Tedy chytrý (!) konspirační thriller, ve kterém na něčem záleží pro kristovy rány... Už pomalu taky přestávám věřit. ()

helraiser 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vtipné epizody mě v Aktech X nikdy zrovna moc nebraly, ale tentokrát musím říci, že to byla bomba. Frustrovaný, pochybujicí Mulder, vědecká Scullyová a neskutečné množství hlášek které vás opravdu naprosto odzbrojí. Tentokrát to funguje na výbornou. Vtipný monsters podívaná, která nezapadne, ale příště bych i přesto prosil klasický monster díl na který jsme zvyklí z minulosti. ()

Gunslinger 

všetky recenzie používateľa

A cenu za najlepšiu paródiu Aktov X vyhrávajú .. samotné Akty X (a to konkrétne S01E03).. Diel, v ktorom príšera neuhryzne človeka, ale človek príšeru a tá sa začne meniť na človeka, má potrebu si zohnať prácu, následne svoju prácu znenávidí, ale aj tak v nej ostane pretože potrebuje splácať hypotéku (aj keď ešte celkom presne nevie, čo to je). A scéna na cintoríne s opitým Mulderom je top. Celkovo dúfam, že smerovanie nových X - files bude trochu vážnejšie , ale i cez to ako oddychovka sa tento diel veľmi podaril. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama