Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Generál Crandell Clayton vyšle psychiatra, kapitána Hildebranda, do 4077 na kontrolu. Henry Blake všetkých prosí, aby sa počas jeho návštevy správali maximálne slušne a čo najlepšie. Kapitán má zo všetkého zmiešané pocity. Zistí, že psychózy a neurózy tu majú priam živnú pôdu. Zároveň však spozoruje, že členovia lekárskeho tímu sú špičkovými odborníkmi. Podarí sa mu rozbiť tím a poslať jeho členov do iných jednotiek? (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (10)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Během mého pobytu tady jsem viděl učebnicové případy neuróz a psychóz. Viděl jsem voyeurismus, fetišismus a pár -ismů, o kterých jsem nevěděl." Tak hra na velkou šťastnou rodinu před psychologem úplně nevyšla a nevyšlo ani předstírání vojenské disciplíny, ale pobavila mě noční konspirační schůzky ve sprše, prodej lístků na Šťabajznino sprchování či specializace ušní – nosní – radary. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Úvodná, v poradí prvá epizóda z druhej série amerického komediálneho televízneho seriálu "M.A.S.H." sa volá "Rozdelení zostaneme" (Divided We Stand). M.A.S.H. 4077 pracovne navštívi psychológ z vrchného armádneho velenia. Má za úlohu vypracovať posudky na jednotlivých členov tejto vojenskej mobilnej nemocnice. Začne sa šíriť opodstatnená obava, že prišiel za účelom, aby ich prerozdelili a postupne preradili do iných útvarov. V tábore zavládne panika. ***** ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • Generál Clayton (Herb Voland) má na uniformě stužky vyznamenání. Stuhy se ale nesmí nosit na maskovacích kombinézách. (sator)
  • V této epizodě se poprvé objevila poručík Kellye Yamato (Kellye Nakahara), která vystupovala celkem v 50 epizodách. (Dr. Hawkeye)

Reklama

Reklama