Reklama

Reklama

Myšiak Stuart Little 2

  • Česko Myšák Stuart Little 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Sú tomu dva roky, čo sme naposledy navštívili rodinu myšiaka Stuarta Littla. Odvtedy sa mnohé zmenilo - Stuart je o niečo starší a spokojne žije novým štýlom života. Cestuje do školy vo svojom vlastnom aute, naučil sa lepiť modely lietadiel a je pyšný na to, že sa mu podarilo dostať do futbalového tímu. Rád sa hrá so svojím veľkým bratom Georgom (Jonathan Lipnicki) a s novou sestričkou Marthou, dokonca si začína rozumieť i s večne namosúrenou mačkou Sniežikom.  I napriek tomu Stuart túži po blízkom priateľovi, s ktorým by si rozumel viac ako s ostatnými. Jedného dňa cestou zo školy Stuart začuje hlasný výkrik a na sedadlo spolujazdca v jeho aute dopadne zranený vták. Keď precitne z bezvedomia, tajomná operená slečna sa mu predstaví ako Margalo a vystrašeným hlasom Stuartovi vysvetlí, že je ohrozovaná sokolom - obávaným zločincom, ktorý terorizuje všetky zvieratá z Manhattanu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Trošku slabší, avšak viac adrenalínový a blockbusterový nasledovník skvelého rodinného filmu. Nižší rozpočet prezrádza, že film už nebude mať úspech ako jeho predchodca, no dovolím si tvrdiť, že je približne na rovnakej úrovni. Je to však už len taká "dvojka", ktorá stále poteší no nič nové v podstate neukáže. Ale to je v tomto žánri vedľajšie a nepodstatné. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Emočně stejně dobré jako první díl. Rodinný film, který neurazí, je sem tam vtipný, ne moc, ale hlavně je to prostě parádní pro děti, protože jsou zde momenty, kdy mohou trnout hrůzou, stejně jako momenty, kdy se budou se svým hrdinou radovat. Bílý myšák je prostě tahák na děti. Kolik rodin si po těchhle filmech asi pořídilo krysu nebo myš jako domácího mazlíčka? Kouzlo jedničky už tolik nefunguje, ale navázání celkem dobré. ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Dr.House jako otec adoptovaného galantního myšáka létajícího po N.Y. ve dvojplošníku a sledujícího v autokině Hitchcockovo Vertigo? Nakonec proč ne.. Zdejší nízké hodnocení mě trochu překvapuje, už jen proto, že nevím, co lepšího očekáváte od žánru rodinný film a ty se Faidro smiř s tím, že až bude antikoncepce jednou vysazena, nebudeš se pak s nimi koukat na Krajinu stínů, ale oceníš i Stuartovy přednosti.. ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Taková rodinná pohodovka, ale opravdu nic víc. Myšák zase prožívá nějaký dobrodružství, pak se tam najde pár zvratů, aby to nebyl až zas tak tuctový a nakonec happend, ale proč ne i na takový filmy se dá koukat. A ještě potěší v roli matky Geena Davis, to už je ale opravdu všechno co tenhle film nabízí ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $120miliónovTržby USA $64,956,806Tržby Celosvetovo $169,956,806║ Druhý počin ako skoro vždy je dosť odbytí a ani z ďaleka neponúka nič čo by sme už nevideli, a to je problém hlavne rodinných filmov, ktoré sa len námetovo prevárajú a nič nové nedokážu ponúknuť. V takýchto prípadoch sa teda dá pobaviť aspoň na nejakej tej komickej zábavke a tej tu je tiež len minimum aspoň tej vydarenejšej, čo sa ale tvorcom vydarilo je opäť vizuálne poňatie a teda špeciálne triky, to je jediné čo skutočne poteší, len škoda že tento počin zapadá do nevýrazných priemerov. Presné hodnotenie filmu 50% ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (5)

  • Sokol mal mať pôvodne armádu holubov ako jeho prisluhovačov. (misterz)
  • Severoamerické tržby byly 65 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 170 mil. (NIRO)
  • Film pôvodne obsahoval aj scénu, kedy nákladná odpadková loď vyklápa svoj náklad do oceánu. (misterz)

Reklama

Reklama